Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 6,05 | 7,55 | -1,31% |
mnogo sijedih vlasi u ionako sijedoj glavi mi je donijela ova dionica,katastrofa od dionice[emo_bijesan]
Obično kada se pojave novi korisnici koji pljuju po dionici ona počne rasti…
ah konacno dobra vijest I ocekivani pad dionice.Ima li tko jos koju dobru vijest pa da to srusimo na 50 a ne da ovako pimplamo[emo_smijeh]
mnogo sijedih vlasi u ionako sijedoj glavi mi je donijela ova dionica,katastrofa od dionice[emo_bijesan]
Niste jedini 🙂
Ali ode ja polako iz ovoga van …
ah konacno dobra vijest I ocekivani pad dionice.Ima li tko jos koju dobru vijest pa da to srusimo na 50 a ne da ovako pimplamo[emo_smijeh]
ne vjerujem da će baš toliko nisko, ali na oko 85-90 kn bi mogla
pusicka rekla kinezima da ce za lkri biti raspisan medjunarodni natjecaj,nedavno je netko iz vlade rekao da ce sve biti rijeseno koncesijama,dok je prije koji mjesec najavljena dokapitalizacija uz pomoc mirovinaca.LJudi ovdje desna ruka nezna sto lijeva radi,sacuvaj boze[emo_vrtimise]
nije baš pozitivan ovaj pad….oprez…
nije,točno,
danas drugi put proboj 100 kn, na bidu.
@apothekar
nema ga više ,pojeden u temelje , ima još kandidata ili je vrijeme krenuti na 140-150 kn.???????
Što bih omašio ,imali ste cjenu od 140 kn.
što si zaboravio prodati,pa frka.
prodah ja to jos odavno…jos kad se vristalo ide to na 2000 kn [emo_smijeh]
dada11
takve “vijesti” za lkri traju već barem desetak godina, a ono…. nikud-nikam. druga luka, isti slučaj, ali tamo se nešto “radi”!
Znači Jadranska vrata su tvrtka kćer Luke Rijeke u koju je CISCO uložio 500 mil kn a isto toliko mora uložiti država. Zašto je dionica skliznula sa 270 kn a sve ide po planu, čak (ako se dobro sjećam) ne posluje s gubitkom. A trenutno nije ni bitno.
http://www.lukarijeka.hr/hr/terminali/kontejnerski_i_ro-ro_terminal/default.aspx