LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,65
161
21
7,65
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ajme Lojtra, ti misliš da su Lučka uprava Rijeka i Luka Rijeka d.d. jedna te ista stvar?!? [emo_zacudjen]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Luka-Rijeka-postaje-indonezijski-prozor-u-Europsku-uniju
http://www.seebiz.eu/luka-rijeka-pobijedila-koper-i-constantu-u-poslu-za-te-stanari/ar-72511/

Ajde objasni ljudima razliku između luke Rijeke i lučke uprave. I meni.

Ne mješajte kruške i jabuke.

Lučka uprava nema veze sa time.

Ajde objasni ljudima razliku između luke Rijeke i lučke uprave. I meni.

Ne mješajte kruške i jabuke.

Lučka uprava nema veze sa time.
[/quote]
Š čime? Sa izgradnjom terminala na Zagrebačkoj obali?
A tko ima ako nema Lučka Uprava?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

O financiranju 650 milijuna kuna vrijedne gradnje drugog kolosjeka u Rijeci pregovara se sa Svjetskom bankom. Rekonstruirat će se kolodvor na Brajdici u vrijednosti oko 100 mil. kuna. Planirana je obnova Glavnog kolodvora, te gradnja teretnog kolodvora na Mlaci uz terminal na Zagrebačkoj obali
RIJEKA » Tvrtka HŽ Infrastruktura trebala bi postati najveći korisnik sredstava iz fondova EU-a u Hrvatskoj, jer se u razdoblju do kraja 2016. godine planira povlačenje 1,875 milijardi kuna europskog novca za projekte modernizacije i izgradnje novih pruga. Ova i naredna godina planirane su u nešto skromnijim iznosima od 150 milijuna kuna 2013., te 134,1 milijuna kuna naredne godine.
Veliki skok trebao bi se dogoditi 2015. kada bi EU trebala sufinancirati hrvatske projekte na željeznici sa 790,4 milijuna kuna, te dodatnih 950,5 milijuna kuna tijekom 2016. godine. Taj znakoviti porast događa se ponajviše zato što bi u tim godinama trebali biti spremni oni najveći i najvažniji projekti vezani uz Rijeku, a to je izgradnja pruge Rijeka-Zagreb-Botovo, te novog riječkog željezničkog čvora, odnosno spuštanje dodatnog kolosjeka kroz središte Rijeke s priključcima na kontejnerske terminale Brajdica i Zagrebačka obala.

Samo da je pameti i zdravlja…i to možemo doživjeti.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Ajme Lojtra, ti misliš da su Lučka uprava Rijeka i Luka Rijeka d.d. jedna te ista stvar?!? [emo_zacudjen]

eh, da i mene ovo zanima procitao sam puno toga ali jos uvijek ne kontam kakva je tocno podjela u pitanju.. znam da to dvoje nije isto, ali sta je cije, ne kontam
mislim, ako moze netko u par recenica da pojasni…

Samo budala kakav sam i sam može ovaj post držati savjetom za K/P [emo_cool]

Očito je danas bila nekome sila za cash… ravno 500kom po daj što daš rasprodaji…

Očito je danas bila nekome sila za cash… ravno 500kom po daj što daš rasprodaji…
bit ce toga jos..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

bit ce toga jos..
[/quote]
jel’ znate koliko?
neće valjda Linić prosuti svojih 84 % po 100 kn ? , ajme, tko će to pokupovati

bit ce toga jos..
[/quote]
jel' znate koliko?
[/quote]

Tko? Ja koliko god budem mogao, naravno ako budem mogao 🙂

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

kuda ova luka plovi?nazalost I ja sam jedan od onih pusionicara koji je mislio da ovo nesto vrijedi

bit ce toga jos..
[/quote]
jel' znate koliko?
[/quote]

Vlada će prodavati paket od 35% udjela.

Ovo su sada količine iz prijašnje privatizacije/dokapitalizacije/podjele radnicima uz popust -koje su slobodne za prodaju.

Prošla zabrana-djeljene su u omjeru popust10%-20%-30% odvisno od godina radnog staža.nominala 100 kn minus popust.

New Report

Close