LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 09:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
786
104
7,55
7,70
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Idemo na 120 za tjedan-dva…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Idemo na 120 za tjedan-dva…
ma da…ovo je najtezi puran na zse..prije ce pounje povuci nego ovo ..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/povlastene_informacije/1333/2013-09-04-26470_pdf.pdf

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

Neka dugo živi LKRI…za unuke.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

dok oni postanu vlasnici, način transporta roba bit će vjerojatno bitno drugačiji, a vrijednost ove dionice oko 5 kn kako smo krenuli, vidite da i danas ima prodavača, koji očito nemaju unučad ili im ne namjeravaju ništa ostaviti [emo_smijeh]

Investicija od preko 40 mil eura a ništa se ne događa na dionici. Prati li tko prvih 10?

to je ona zadnja faza promasenog ulaganja ,prvo ide ja sam pravi investitor dugorocni…pa onda prodje dugo godina a minus se povecava,,tada nastupa faza bit ce za unuke..lojtra razlog padanje cijene se zna ,neznam zasto se jos uvijek cudis..
ovo je jedna od najskupljih dionica na ZSE

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Top 10 se vec duze vrijeme ne mijenja.

to je ona zadnja faza promasenog ulaganja ,prvo ide ja sam pravi investitor dugorocni…pa onda prodje dugo godina a minus se povecava,,tada nastupa faza bit ce za unuke..lojtra razlog padanje cijene se zna ,neznam zasto se jos uvijek cudis..
ovo je jedna od najskupljih dionica na ZSE
[/quote]
Razlog padanja? Radničke dionice? Pa pala je sa 240 kn, prek i preveć. Kod dionice je važna budućnost a tu lkri ima najveći potencijal od cijele burze.

lkri ima najveći potencijal od cijele burze.
da ,vidi se po interesu kupaca..[emo_palacd]

13.09. u Rijeku dolazi TIAN WANG XING, prvi u nizu on mnogih COSCO-vih brodova koji će dolaziti u Rijeku u narednih 2 godine, ali ne sa kontejnerima već sa specijalnim teretom.
Zna li itko od komentatora išta o tome ? [emo_naivan]

[emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut]

Pred Vladu stiže Uredba o prodaji dionica radnicima

New Report

Close