@cxy
U ponedjeljak je 01.07,samo da te podsjetim.[emo_smijesak]
Od tog dana LKRI raste min.+500%,za one koji ne znaju.[emo_novac]
1.7.2013. je na vratima.
Rast ili pad, kocka je bačena.
ništa od toga, ravna crta kao i do sada….
@cxy
a da stavite kakav zarezić negdje? možda iza prve znamenke[emo_smijeh] bilo bi dovoljno
bigfoot
gdje si bio do sada, čekao si 01.07., da možeš pratiti zbivanja oko Eu luke, ovdje tek slijedi najbolje.
@cxy
a da stavite kakav zarezić negdje? možda iza prve znamenke[emo_smijeh] bilo bi dovoljno
[/quote]
Neću ja ništa “kvariti” zarezićima samo prenosim što je cxy izjavio prije par mjeseci.
Moje stajalište o LKRI se u međuvremenu nije promijenilo,ali eto,mali podsjetnik da razbijemo ljetnu monotoniju.[emo_smijesak]
ništa od toga, ravna crta kao i do sada….
Slažem se, tko je mislio kupovati zbog ulaska u EU, taj je to odavno uradio. Osim toga, kreće korekcija na EU burzama pa sumnjam da će se netko od njih zalijetati na kupnju naših dionica kad nam je gospodarstvo na koljenima.
Upravo tako,rast je krenuo pred dva mjeseca ali zaustavljen je iskrcavanjem 15000komada od strane fonda.Da nije toga bilo vjerujem da bi lancano krenula jace gore.U narednom periodu stagnacija i lagani pad,koncem godine jaci pad pa nakon toga odbijanac na 120kn,tada cemo probati probiti otpor oko te razine.Novac koji stoji je najgori novac,samo gubite a to ni ne kuzite…jednostavno svakim danom 100kn vrijedi manje,manje mozete kupiti goriva,manje mlijeka.Novac je stvoren da se vrti.Vi koji se sentimentalno vezete za neko izdanje i slijepo vjerujete u ispravnost vase odluke,e vama se dobro ne pise.Nece doci nikakav ni fond,ni mali Mate da vam podigne dionicu,jednostavno propustili ste vlak,uskacite u drugi. Da se mene pita naredna tri mjeseca se ne trguje,samo mozete pogubiti i ono malo sto vam je ostalo a da to ni ne kuzite.Znaci cisti kes do jeseni,kupanje,familija,ronjenje. Uostalom tko sam ja da me se slusa??Ps. kerub jesi ulovio kakvu oradu??
Upravo tako,rast je krenuo pred dva mjeseca ali zaustavljen je iskrcavanjem 15000komada od strane fonda.Da nije toga bilo vjerujem da bi lancano krenula jace gore.U narednom periodu stagnacija i lagani pad,koncem godine jaci pad pa nakon toga odbijanac na 120kn,tada cemo probati probiti otpor oko te razine.Novac koji stoji je najgori novac,samo gubite a to ni ne kuzite…jednostavno svakim danom 100kn vrijedi manje,manje mozete kupiti goriva,manje mlijeka.Novac je stvoren da se vrti.Vi koji se sentimentalno vezete za neko izdanje i slijepo vjerujete u ispravnost vase odluke,e vama se dobro ne pise.Nece doci nikakav ni fond,ni mali Mate da vam podigne dionicu,jednostavno propustili ste vlak,uskacite u drugi. Da se mene pita naredna tri mjeseca se ne trguje,samo mozete pogubiti i ono malo sto vam je ostalo a da to ni ne kuzite.Znaci cisti kes do jeseni,kupanje,familija,ronjenje. Uostalom tko sam ja da me se slusa??Ps. kerub jesi ulovio kakvu oradu??
Je li ti to daješ savjete besplatno, što je mnotiv, he,he.
Ma ništa od ovoga siljenja rasta danas, to par malih pokušava inscenirati na silu rast, ali to će biti samo za jednokratnu uporabu (dok ih ne nakite na bidu) [emo_smijeh]