E moja štovana politiko i ekipa s Lkri. Gledam kako kupujete mahnito iznad 123 kn a onda ni da date malo podršku oko 120 kn. E pa nedam je više ni ja sve do 110 kuna. Ajmo dolje na jeftin dokup. Come on drhtave ručice, ne čekajte podne i iskrcajte to što planirate odmah jer je sutra neradni dan.
a danas je, kao radni[emo_smijeh]
ili svi pomažu na montaži dizalica ?[emo_smijeh]
[/quote]Čemu su ljudi puni cinizma i gorčine ako se nešto pozitivno počinje dešavat u našoj Hrvatskoj?????…..a onda se čude zašto je sve tako kako je….pozdravljam svako ulaganje bez obzira o kojoj se kompaniji radi..
E moja štovana politiko i ekipa s Lkri. Gledam kako kupujete mahnito iznad 123 kn a onda ni da date malo podršku oko 120 kn. E pa nedam je više ni ja sve do 110 kuna. Ajmo dolje na jeftin dokup. Come on drhtave ručice, ne čekajte podne i iskrcajte to što planirate odmah jer je sutra neradni dan.
a danas je, kao radni[emo_smijeh]
ili svi pomažu na montaži dizalica ?[emo_smijeh]
[/quote]Čemu su ljudi puni cinizma i gorčine ako se nešto pozitivno počinje dešavat u našoj Hrvatskoj?????…..a onda se čude zašto je sve tako kako je….pozdravljam svako ulaganje bez obzira o kojoj se kompaniji radi..
[/quote]
Kolega, SVAKA VAM ČAST !
Shvatit će to svi ovi što bi htjeli sve naše po kunu dok svjetske burze obaraju povjesne rekorde kad stranci navale na nas i nabiju cijene u visinu.
Tad će svi oni žalit za svojim propuštenim prilikama.
Tako je to uvjek jer takvi kupuju kad cijene odu u nebo i kad se balon dobro napuše [emo_namigusa]
kerub
o čemu ti pričaš…možeš si mislit kako će stranci navalit i napucat cijenu u visine…da se svi mi koji smo negdje unutra dobro obogatimo…
stranac ako bude ulazio, ulazit će po ovim ili još jeftinijim cijenama…a vrijednost će se dizat tek kad se dobro natrpa…
Coyote.sk
Ima rješenje, čekati ćemo da se stranci natrpaju i onda tarapana.
P.S.
Ovdje se isplati kratkoročno, srednjoročno i dugoročno, zar ne kolega.
..evo večeras bilo na RTL montaža dizalica u LKRI…
…otvaranje na dan ulaska u EU..
..očekuju povećanje prometa zbog ulaska u EU (manja papirologija.veće konkurentnost)…
Trokut na kvadrat
Trokut na kvadrat
Neznam ništa o trokutima, al znam da u 2 puta koliko si se pojavio u zadnjih godinu dana sa svojim crtežima usljedio bi pad.
..očekuju povećanje prometa zbog ulaska u EU (manja papirologija.veće konkurentnost)…
To valjda mislite na ICTSI, znate to je sasvim druga firma 🙂
To valjda mislite na ICTSI, znate to je sasvim druga firma 🙂
[/quote]ICTSI je druga firma koja je investirala u luku Rijeka,oni su partneri kolega….[emo_smijeh]….tj Jadranska vrata koja su dio LKRI..
Ja malo otišao do Dubaja i od tad nitko više da napiše ništa lijepo o našoj Lkri.
Evo me natrag pa da nastavim s kupnjom.
Ajmo drhtave ručice dajte mi sve po 115 kuna.
Sad vam više nedan 120, ne ne !
P.S. Onaj tko je vidio ovih dana Lkri neće je više dati ni po 300 kunica [emo_namigusa]
Dali je ovo na Lkri nariktani ukrcaj ili iskrcaj ?
Pa to se više neda gledat, odvratno.nPitam se ima li toga igdje na svijetu.
Kerub
Ne sekiraj se dionice i postoje za kupovinu i prodaju.