Do sada kada bi se objavila dobra vijest odnah je padalo, danas se nešto misli, ipak treba se postaviti na naiže pa ako prodavača bude, zar ne.Puno pozdrava.
P.S.
Ljepo je sudjelovati u ovoj priči, ipak se stvara najveća luka na Jadranu.
Kolega cxy, slažem se s tobom i svaki dan pomalo dokupim. S time da glavnica čeka ako krene prema niže i za dokup ovog ljeta bilo to prema dolje ili prema gore.
Ugodan dan svima jer odoh na plažu [emo_namigusa]
Lojtra
Znači COSCO ti zadaje brigu.
Ide Rijeka u Evropu, dvostruko.
Ma kako da ne, netko ulaže milione i milione Eura a k tome još netko na jagmu želi u to još ući s desecima miliona Eura zato što Lkri ne vrijedi i nije zlatna koka.
I danas čekam drhtave ručice da se istresu jer jučer nisu al danas im kunice trebaju, come on drhtavi prstići [emo_plazi]
Taj Cosco ulaže u Jadranska vrata a ne u Lkri. Nije li zato cijena pala sa 240 na 120. Dali su dionice jadranskih vrata i Lkri jedna te ista stvar pitanje je sad.
Tko se nije skrio….bežte ljudi ide Cosco!
Taj Cosco ulaže u Jadranska vrata a ne u Lkri. Nije li zato cijena pala sa 240 na 120. Dali su dionice jadranskih vrata i Lkri jedna te ista stvar pitanje je sad.
A čija su Jadranska vrata, da nije omjer 51% naspram 49%, i čijih je 49%.
Ako dođe COCSO tek onda nastaje tarapana, letit će perje.
Ma tko je uopće taj Cosco, prvi puta sam za njega čuo prije 2 godine dok se spominjao u svezi Lkri? [emo_mrgud]
Kolega ovo je cosco,ako pregovori uspješeno završe,onda je komentar nepotreban, zar ne.
E moja štovana politiko i ekipa s Lkri. Gledam kako kupujete mahnito iznad 123 kn a onda ni da date malo podršku oko 120 kn. E pa nedam je više ni ja sve do 110 kuna. Ajmo dolje na jeftin dokup. Come on drhtave ručice, ne čekajte podne i iskrcajte to što planirate odmah jer je sutra neradni dan.
E moja štovana politiko i ekipa s Lkri. Gledam kako kupujete mahnito iznad 123 kn a onda ni da date malo podršku oko 120 kn. E pa nedam je više ni ja sve do 110 kuna. Ajmo dolje na jeftin dokup. Come on drhtave ručice, ne čekajte podne i iskrcajte to što planirate odmah jer je sutra neradni dan.
a danas je, kao radni[emo_smijeh]
ili svi pomažu na montaži dizalica ?[emo_smijeh]