LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
6,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

..LKRI dugoročno odlična investija..

Da…s naglaskom na dugoročno

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Gismund

Luka Rijeka je dobra firma i kratkoročno i dugoročno.
Pozdrav.

Koliko znam brod s novim dizalicama je trebao stići još desetog a koliko vidim još nema traga ni brodu ni dizalicama.
Ima li tko kakvih informacija ?

..LKRI dugoročno odlična investija..

Da…s naglaskom na dugoročno
[/quote]
u usporedbi sa ovim jednodnevnim ili dvodnevnim predstečajušama, zar ne bi bilo lijepo imati jednu što dugoročniju, ne vidim u tome ništa loše, ako dugoročnost nije prisilna[emo_smijesak]

Gismund

Luka Rijeka je dobra firma i kratkoročno i dugoročno.
Pozdrav.

dugorocno je odlicna..kupis i dugo dugo mastas o velikim dobicima…a lova se topi i topi..i onda se probudis sa minusom na racunu od 50-80%

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Koliko znam brod s novim dizalicama je trebao stići još desetog a koliko vidim još nema traga ni brodu ni dizalicama.

kada su pročitali komentare na Poslovnom i vidjeli da je tu sve loše, ja mislim da su oni to prodali, pa kupuju dionice LKPC-R-A[emo_smijeh]

Vedran Devčić: Nakon dugo vremena riječka luka raste brže od konkurencije

Usporedba prometa riječke i koparske luke može se vršiti samo tako da se sa prometom Luke Kopar usporedi ukupni promet riječke luke, a njega čini promet Luke Rijeka d.d. (generalni i rasuti tereti), AGCT-a (kontejneri) i JANAF-a (tekući tereti). Ukupni promet riječke luke u prvom kvartalu 2013. godine, u porastu je 5 posto

Pa imamo komentar:
Koliko elementarnog neznanja u jednom članku. Na kolegiju Ekonomika luka i terminala na Pomorskom faxu dobio bi 3 godine zabrane pristupa ispitu… Strašno, žalosno, tragično ali istinito.
– Promet luka Kopar i Trst u prvom kvartalu 2013 je točno onoliko veći koliko je pad prometa u luci Rijeka u istom razdoblju. Prevedeno – konkurencija radi bolje / brže / kvalitetnije nego luka Rijeka
– Promet Luke Rijeka za period travanj 2013 – 15/svibanj 2013 je također u kontinuiranom padu u odnosu na lanjsku godinu. Nemoj lagat bez veze.
– promet JANAFA nikada se nije ubrajao u promet Luke Rijeka (osim naravno u predizborno politikantske svrhe)… itd itd itd…

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Vedran-Devcic-Nakon-dugo-vremena-rijecka-luka-raste-brze-od-konkurencije

Da se prisjetimo tko je gospon Devčić:

Prema informacijama našeg lista sve je definitivno dogovoreno prije nekoliko tjedana. Inače, Devčić je u gospodarsko-političkim kuloarima više od tri mjeseca slovio kao najveći favorit iako mu je otegotna okolnost bila upravo obiteljska povezanost s riječkim SDP-om, kao i potencijalni sukob interesa zbog poslovanja tvrtke Eurodelta s Lukom. Devčićev izbor je problematičan i zbog toga što se tvrtka Eurodelta nalazi na udaru vjerovnika i pod ovrhama računa, pa se njegovo imenovanje može promatrati i kao svojevrsni izlaz iz poslovnih poteškoća obiteljske tvrtke.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/SDP-ovo-kadriranje-Vedran-Devcic-favorit-za-celno-mjesto-Luke-Rijeka

"Only dead fish swim with the stream"

Lik je nesposoban, tako kažu Riječani.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kada su pročitali komentare na Poslovnom i vidjeli da je tu sve loše, ja mislim da su oni to prodali, pa kupuju dionice LKPC-R-A[emo_smijeh]
[/quote]
Bit će da je tako [emo_smijesak]
Ja još uvjek čekam da kupim 500 komada iznad 110 kuna pa ću ind kupovat i Lkpc [emo_naivan]

[/quote]
Bit će da je tako [emo_smijesak]
Ja još uvjek čekam da kupim 500 komada iznad 110 kuna pa ću ind kupovat i Lkpc [emo_naivan]
[/quote
Sa ovakvim fundamentima i dokapom kao utegom oko vrata kupovat ćeš ti to i po 70 kuna.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

navodno su slavek i obi inzistirali kod narudžbe, da dizalice moraju biti crvene boje, kao što se vidi na slikama takove su i krenule, ali je zvala gospođa anđa i uvjetovala da dizalice moraju biti plave sa žutim zvjezdicama, pa je slavek malo preusmjerio brod da to isprave, a gospođi anđi se ispričao i rekao da se radi samo o temeljnoj boji, te da će do 01.srpnja sve biti po njenom[emo_namigusa]

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Vedran-Devcic-Nakon-dugo-vremena-rijecka-luka-raste-brze-od-konkurencije

svatko svog konja hvali. od rh gospodarstva nema kruha, jedino ako dfodu globalni igraci da preko rijeke izvoze u europu.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close