LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kazu da se povijest ponavlja iliti graf pamti ..zasad je sve identicno…ovo nije na govor na kupnju ni prodaju samo mala igrarija crticama…zivili

Kolega inverter nešto si se uzvrtio oko Lkri i vidi se da ti nije drago to što si se bojao ući na 115 kuna dugo vremena. Sad se nadaš sličnoj situaciji. Koliko se sjećam i onda si crtao slične grafove. Drži se ti Ingre, to je najbolje za tebe [emo_namigusa]

Kako stvari stoje, nažalost, vraćamo se na 80 kn. pitanje je da li ću i tada ponovo kupiti. Neće biti ovdje stranog kapitala, samo lažna obećanja slučajne vlade.

Lojtra@ otkud sad promjena misljenja?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Još malo i stampedo zvan Lkri kreće. Kupci i lažni kupci izmiču a prodaja se
približava. Ufffff ovdje će bit bome zanimljivo danas. Ja sam na kupnji i nema uzmaka, jači od lukobrana.

Vas bedem je srusen,molio bi lijepo da se jos postavite na 124,50.Koliko vidim nema tu kruha u skorije vrijeme.Skrbnicki na cetvrtom mjestu ne prestaje prodavati,jednostavno nema snage…steta.Lp

Ljepo je se bilo istovariti po 130 i nešto i sada opet kupovati po 115-120, kada već ima prodavača.

Štovani prodavatelji Lkri molim Vas da nastavite s paljbom. Ispalite još samo dvije tisuće komada pa mogu u đir [emo_novac]

Izvolite staviti nalog u komadu,pustite price za malu djecu

Ja ću čekati na 115 ako bude prodavača, pa šta bude.

Sve preko 100 kuna je trenutno puno za ovu dionicu, to nije bio slučaj do prije dvadesetak dana ali od kada je objavljena vijest da ide dokap a ići će vjerovatno po 100 kuna koliko je nominala jer mirovinci neće više željeti platiti i još k tome radnici dobivaju dionice po ko zna kakvoj cijeni i kakvim popustima to je bio jasan signal da se ja iskrcam iz ove dionice i snage polako počmem pretovarati u novu dionice ovo je trenutno živa katastrofa od dionice, to nije bila do najave dokapa ali poslije toga reži i bježi.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ja je čekam na 75,00 kuna koliko vrijedi po knjigama, a očekivanja i budućnost ću ignorirati.

Lacoste je prodana za mil. eura, po knjigama je vrijedila????

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Sve preko 100 kuna je trenutno puno za ovu dionicu, to nije bio slučaj do prije dvadesetak dana ali od kada je objavljena vijest da ide dokap a ići će vjerovatno po 100 kuna koliko je nominala jer mirovinci neće više željeti platiti i još k tome radnici dobivaju dionice po ko zna kakvoj cijeni i kakvim popustima to je bio jasan signal da se ja iskrcam iz ove dionice i snage polako počmem pretovarati u novu dionice ovo je trenutno živa katastrofa od dionice, to nije bila do najave dokapa ali poslije toga reži i bježi.

Ja bih i po 90, he,he.

New Report

Close