Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Lojtra,
Daj malo pojasni kojim to ‘svojim’ lukama ce zemlje kao Madjarska, Slovacka,Austrija, Ceska dizati konkurentnost?
Sve ove zemlje su u trgovini sa Azijom, Amerikom, Afrikom itd prirodno vezane na sjeverni Jadran. Ne mora tu izricito biti Rijeka, ali to je za puno destinacija najbolja opcija.
Rijeka ce sigurno uzeti svoj dio kolaca ovdje samo je nuzno da cijeli pravac bude konkurentan, od luckih agenata, luke, speditera, zeljeznice i/ili cestovnih prijevoznika
Ako smo dovoljno pametni pa osim cistih tranportnih usluga ponudimo i dodatne logisticke i preradbene usluge ( npr skladistenja, sklapanja, dorade, proivodnje i dr) u zonama na ovom pravcu onda mozemo jos 3 puta vise zaraditi
Ma šta ovo bi s Lkri. Nekad se vrtjelo godinu dana oko 115 kuna a sad će očito par godina oko 123 kune.
Pitanje na Lkri, što će se dogodit uskoro kad se probude oni kojima taj tren treba soma dva kuna ? Ode li ona na 118 kuna ili će se od niotkud pojavit kupci da je brane.
Kolega K-PAX,
Vi gledate na Evropu kroz ružičaste naoćale. Molim Vas da ih skinete i onda recite što vidite. Malo je onih u Evropi kojima paše jačanje naše Lkri.
Bio sam puno po Evropi i znam što govorim.
Osobno bi volio da bude po Vašemu ali život me po svijetu naučio realnosti.
Kolega K-PAX,
Vi gledate na Evropu kroz ružičaste naoćale. Molim Vas da ih skinete i onda recite što vidite. Malo je onih u Evropi kojima paše jačanje naše Lkri.
Bio sam puno po Evropi i znam što govorim.
Osobno bi volio da bude po Vašemu ali život me po svijetu naučio realnosti.
Znači tebi je realno da će sada cijena dionice padati?
Svi se (valjda) slažu da dionica ima potencijala a u kojem će smjeru će vrijeme pokazati.
Kolega KoSi, bilo bi mi logičnije da će cijena padati jer vidiš i sam kako je to kod nas. Pa zar im nije lakše srušit cijenu dionice i onda na tuđa imena nakupovati doslovce badava hrpu dionica koje će rasti u nebo ali tek za par godina.
Ovo je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju. Inače i sam još posjedujem dionice Lkri.
Kerub
Odkad je ti ne braniš stavrno je postalo opasno, a što se tiče cijene ovdje nema zime, svi vidimo kuda luka ide trenutno su u tijeku pripreme za povećeanje prometa od X5 do X10.
P.S.
Gdje će cijena otići, nakon pada sa 250 na 120.
Potpredsjednik Europske komisije u službenom posjetu Rijeci
Vaš link …
Stavi još neki članak i opet čćemo kupovati po 115.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VlFDM3djJnXxCBDQDSW70g==.pdf
Ovdje što više pozitivni informacija dolazi, dionica više pada, još malo ako padne i opet je na straoj razini, što nije i loše.
kazu da se povijest ponavlja iliti graf pamti ..zasad je sve identicno…ovo nije na govor na kupnju ni prodaju samo mala igrarija crticama…zivili