LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koliko komada treba kupiti?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@Lojtra
Pa vidiš li ti gdje su došli svjetski indexi i zar misliš da taj balon uskoro neće prsnuti ?
Tužno je samo to što mi neznamo cjeniti naše i ići u korak sa svijetom.
Mi mislimo da smo najpametnija i najljepša zemlja na svijetu. E pa Bogami dobro nas košta takav stav, a tek.

Nekoliko tisuća komada što skrivenih što vidljivih do 130kn.

Ja vidim raštrkanih 903kom do 130kn upravo sada… gdje su tisuće…?

kosi
Imaš na asku nekoliko 1000 kom i bez da kolega Kerub stavlja svoje pa kupuj sutra ujutro koliko te volja.

On se ponudio i niže pa neka ih stavi da ne priča bez zaleđa…

nestao pritisak sa prodaje sa H nalozima,???

nestao pritisak sa prodaje sa H nalozima,???

nije, i dalje su na prodaji H nalozi

Da,sada primjećujem ,da je ponovno vraćen..

Uskoro natječaj za koncesiju i EU, hoće li biti zainteresirani ne treba biti puno pametan za potencijal Luke Rijeka.
Zato ovo skupljnaje ima već 1 godinu na razinama 115-130, mislim da je komentar suvišan.

Sutra (čitaj: 18.4.2013.god) dolazi švedski kralj i kraljica u posjet riječkoj luci (vidi info središnji dnevnik HRT-a).

Čude se kako Hrvatska ima tako vrijedne luke i povezanost, što se moraju uvjeriti posjetom.

Pruga Zagreb-Botovo-Rijeka …financijska konstrukcija zatvorena, kaže premijer Milanović (novac iz IPA i EU pristupnih fondova).

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Uskoro natječaj za koncesiju i EU, hoće li biti zainteresirani ne treba biti puno pametan za potencijal Luke Rijeka.
Zato ovo skupljnaje ima već 1 godinu na razinama 115-130, mislim da je komentar suvišan.

..slažem se..28% sam u LKRI…EU,OBALA.KONCESIJA,PA I BRODIĆ KOJI STIŽE ZA 15-TAK DANA SA DIZALICAMA sigurno će u sljedećem periodu(sljedeca 2-3mjeseca) pozitivno tjecat na cijenu..ko misli drugačije nek proda ako ima il nek ne uzima ako nema..

…o cem ti to, malo bolje pogledaj graf kako vam uvaljuju dionice i lagano distribuiraju

Švedski Kralj i Kraljica dolaze u Luku Rijeka, puno dobrih stvari se dešava ovdje. Pozdrav.

New Report

Close