Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Koliko komada treba kupiti?
@Lojtra
Pa vidiš li ti gdje su došli svjetski indexi i zar misliš da taj balon uskoro neće prsnuti ?
Tužno je samo to što mi neznamo cjeniti naše i ići u korak sa svijetom.
Mi mislimo da smo najpametnija i najljepša zemlja na svijetu. E pa Bogami dobro nas košta takav stav, a tek.
Nekoliko tisuća komada što skrivenih što vidljivih do 130kn.
Ja vidim raštrkanih 903kom do 130kn upravo sada… gdje su tisuće…?
kosi
Imaš na asku nekoliko 1000 kom i bez da kolega Kerub stavlja svoje pa kupuj sutra ujutro koliko te volja.
On se ponudio i niže pa neka ih stavi da ne priča bez zaleđa…
nestao pritisak sa prodaje sa H nalozima,???
nestao pritisak sa prodaje sa H nalozima,???
nije, i dalje su na prodaji H nalozi
Da,sada primjećujem ,da je ponovno vraćen..
Uskoro natječaj za koncesiju i EU, hoće li biti zainteresirani ne treba biti puno pametan za potencijal Luke Rijeka.
Zato ovo skupljnaje ima već 1 godinu na razinama 115-130, mislim da je komentar suvišan.
Sutra (čitaj: 18.4.2013.god) dolazi švedski kralj i kraljica u posjet riječkoj luci (vidi info središnji dnevnik HRT-a).
Čude se kako Hrvatska ima tako vrijedne luke i povezanost, što se moraju uvjeriti posjetom.
Pruga Zagreb-Botovo-Rijeka …financijska konstrukcija zatvorena, kaže premijer Milanović (novac iz IPA i EU pristupnih fondova).
Uskoro natječaj za koncesiju i EU, hoće li biti zainteresirani ne treba biti puno pametan za potencijal Luke Rijeka.
Zato ovo skupljnaje ima već 1 godinu na razinama 115-130, mislim da je komentar suvišan.
..slažem se..28% sam u LKRI…EU,OBALA.KONCESIJA,PA I BRODIĆ KOJI STIŽE ZA 15-TAK DANA SA DIZALICAMA sigurno će u sljedećem periodu(sljedeca 2-3mjeseca) pozitivno tjecat na cijenu..ko misli drugačije nek proda ako ima il nek ne uzima ako nema..
…o cem ti to, malo bolje pogledaj graf kako vam uvaljuju dionice i lagano distribuiraju
Švedski Kralj i Kraljica dolaze u Luku Rijeka, puno dobrih stvari se dešava ovdje. Pozdrav.