LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

brod sa dizalicama svaki dan sve bliži, možda će to loše utjecati na cijenu [emo_ooooo]

Trend je up i to je vidljivo iz aviona.Vi koji ste vani i koji ste prodali u ovom padu slobodno se tjesite u ispravnost vase odluke

koji li je to avion? meni se prije cini drugi,nizi vrh pa nazad odakle je i krenulo..

@Moller
Kolega sve je to u redu ali reci ti meni, što to vrijedi kad je i postojeći terminal već mjesecima prazan. Živim u Rijeci tako da bi se o tome bome dalo pričat. A gdje su tek kašnjenja radova i sve ostale peripetije koje dolaze. Vidiš i dizalice za prekrcaj starog željeza su tu već mjesecima pa kakve koristi. Lkri je veliki dvosjekli mač i to svi znaju. S njom nikad nisi na čisto. I ja se nadam boljim vremenima ali promatrajući trenutnu situaciju mislim da može bit svašta.
Ovo nije ni nagovor na kupnju a ni na prodaju već samo moj stav.

@kerub
zar Vam nije jednostavnije napisati koliko bi komada kupili ?

@Moller
Kolega sve je to u redu ali reci ti meni, što to vrijedi kad je i postojeći terminal već mjesecima prazan. Živim u Rijeci tako da bi se o tome bome dalo pričat. A gdje su tek kašnjenja radova i sve ostale peripetije koje dolaze. Vidiš i dizalice za prekrcaj starog željeza su tu već mjesecima pa kakve koristi. Lkri je veliki dvosjekli mač i to svi znaju. S njom nikad nisi na čisto. I ja se nadam boljim vremenima ali promatrajući trenutnu situaciju mislim da može bit svašta.
Ovo nije ni nagovor na kupnju a ni na prodaju već samo moj stav.

Hvala što brineš da ne izgubimo na ulaganju u LkRI .

Odmah ću prodati po bilo kojoj cijeni .

Skuplja se lagano bez naglog dizanja cijene.

@elijah

I tata bi sine kupio po 115[emo_smijeh]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@kerub
nije loše, pa prodavati po 115[emo_smijeh]

Nerazumjem vaše svakodnevno licitiranje sa cijenama ,115-120-125-130 kn ????

Čemu to,ako vas zanima dionica po ovim cijenama ok,ako ne potražite druge…

Ako u skorije vrijeme budete prodavali po 200-250 kn ili više ,onda ćete skužiti da niste bili dovoljno agresivni na kupnji po cijenama koje vam donose zaradu do 50-60%%%…

Nerazumjem vaše svakodnevno licitiranje sa cijenama ,115-120-125-130 kn ????

Čemu to,ako vas zanima dionica po ovim cijenama ok,ako ne potražite druge…

Ako u skorije vrijeme budete prodavali po 200-250 kn ili više ,onda ćete skužiti da niste bili dovoljno agresivni na kupnji po cijenama koje vam donose zaradu do 50-60%%%…

Ima dosta burek trgovaca pa je i 10% super…

I ja se u zadnje vrijeme razmišljam o trgovini po principu kupi i prodaja 5% gore i postanem surfer po valovima [emo_smijeh]

Jedino nemam volju i karakter piskarati svaki puta sada će to na xxx kn ovisno o željenom smjeru dionice [emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]

@Moller
Kolega bome si u pravu. Ovdje što je bilo, bilo je. Sreća što sam jučer malo agresivnije izašao van.
Sad ćemo ćekati nove koordinate broda s dizalicama, pa iskrcaj dizalica, pa hrđanje dizalica na obali koja neće biti gotova na vrijeme, pa…
Oooo bit će tu još i prodaje paketa desetke tisuća dionica po sto kuna i tko zna što još.
Nikom u Evropi nije drago da Lkri procvjeta kao nekad. Velike su to zablude i mišolovke za male naivne mišiće.

@KoSi
To kolega ! Onda će se i naš Krobi pokrenuti [emo_palacg]
Možda i naša lučica [emo_namigusa]

Ima dosta burek trgovaca pa je i 10% super…

I ja se u zadnje vrijeme razmišljam o trgovini po principu kupi i prodaja 5% gore i postanem surfer po valovima [emo_smijeh]

trziste je takvo..a i malo si krivi ticker izbarao za to…prilika se pruzi dvaput godisnje [emo_vrtimise]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close