Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
brod sa dizalicama svaki dan sve bliži, možda će to loše utjecati na cijenu [emo_ooooo]
Trend je up i to je vidljivo iz aviona.Vi koji ste vani i koji ste prodali u ovom padu slobodno se tjesite u ispravnost vase odluke
koji li je to avion? meni se prije cini drugi,nizi vrh pa nazad odakle je i krenulo..
@Moller
Kolega sve je to u redu ali reci ti meni, što to vrijedi kad je i postojeći terminal već mjesecima prazan. Živim u Rijeci tako da bi se o tome bome dalo pričat. A gdje su tek kašnjenja radova i sve ostale peripetije koje dolaze. Vidiš i dizalice za prekrcaj starog željeza su tu već mjesecima pa kakve koristi. Lkri je veliki dvosjekli mač i to svi znaju. S njom nikad nisi na čisto. I ja se nadam boljim vremenima ali promatrajući trenutnu situaciju mislim da može bit svašta.
Ovo nije ni nagovor na kupnju a ni na prodaju već samo moj stav.
@kerub
zar Vam nije jednostavnije napisati koliko bi komada kupili ?
@Moller
Kolega sve je to u redu ali reci ti meni, što to vrijedi kad je i postojeći terminal već mjesecima prazan. Živim u Rijeci tako da bi se o tome bome dalo pričat. A gdje su tek kašnjenja radova i sve ostale peripetije koje dolaze. Vidiš i dizalice za prekrcaj starog željeza su tu već mjesecima pa kakve koristi. Lkri je veliki dvosjekli mač i to svi znaju. S njom nikad nisi na čisto. I ja se nadam boljim vremenima ali promatrajući trenutnu situaciju mislim da može bit svašta.
Ovo nije ni nagovor na kupnju a ni na prodaju već samo moj stav.
Hvala što brineš da ne izgubimo na ulaganju u LkRI .
Odmah ću prodati po bilo kojoj cijeni .
@kerub
nije loše, pa prodavati po 115[emo_smijeh]
Nerazumjem vaše svakodnevno licitiranje sa cijenama ,115-120-125-130 kn ????
Čemu to,ako vas zanima dionica po ovim cijenama ok,ako ne potražite druge…
Ako u skorije vrijeme budete prodavali po 200-250 kn ili više ,onda ćete skužiti da niste bili dovoljno agresivni na kupnji po cijenama koje vam donose zaradu do 50-60%%%…
Nerazumjem vaše svakodnevno licitiranje sa cijenama ,115-120-125-130 kn ????
Čemu to,ako vas zanima dionica po ovim cijenama ok,ako ne potražite druge…
Ako u skorije vrijeme budete prodavali po 200-250 kn ili više ,onda ćete skužiti da niste bili dovoljno agresivni na kupnji po cijenama koje vam donose zaradu do 50-60%%%…
Ima dosta burek trgovaca pa je i 10% super…
I ja se u zadnje vrijeme razmišljam o trgovini po principu kupi i prodaja 5% gore i postanem surfer po valovima [emo_smijeh]
Jedino nemam volju i karakter piskarati svaki puta sada će to na xxx kn ovisno o željenom smjeru dionice [emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]
@Moller
Kolega bome si u pravu. Ovdje što je bilo, bilo je. Sreća što sam jučer malo agresivnije izašao van.
Sad ćemo ćekati nove koordinate broda s dizalicama, pa iskrcaj dizalica, pa hrđanje dizalica na obali koja neće biti gotova na vrijeme, pa…
Oooo bit će tu još i prodaje paketa desetke tisuća dionica po sto kuna i tko zna što još.
Nikom u Evropi nije drago da Lkri procvjeta kao nekad. Velike su to zablude i mišolovke za male naivne mišiće.
@KoSi
To kolega ! Onda će se i naš Krobi pokrenuti [emo_palacg]
Možda i naša lučica [emo_namigusa]
Ima dosta burek trgovaca pa je i 10% super…
I ja se u zadnje vrijeme razmišljam o trgovini po principu kupi i prodaja 5% gore i postanem surfer po valovima [emo_smijeh]