LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 06:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

1191kom polako bježi up … [emo_smijeh]

@KoSi
Promatrajući promjene prije bih rekao da se priprema da poklopi sve do 120 kuna.

@KoSi

Promatrajući promjene prije bih rekao da se priprema da poklopi sve do 120 kuna.

Što ne poklopi netko ga čeka, izgleda da nema hrabrosti.Pozdrav.

@KoSi

Priprema se on već danima [emo_smijeh]

@kerub
neka poklopi ,ako mu se isplati,imam neke naloge na bidu,uskoro će skužiti da je dao jeftino i da je za tijedan-dva mogao dobiti puno više za navedeni paket…

Večeras u temi dana naša lučica među firmama u većinskom vlasništvu države koje se planiraju privatizirati.

Od kog ćete kupovati kad vam se ovaj skriveni makne ili ga netko pokupi? U praksi je on zapravo kupac tako da prodavača pravih već ni sada nema!

Večeras u temi dana naša lučica među firmama u većinskom vlasništvu države koje se planiraju privatizirati.

jel’ znate hoće li večeres biti odmah i isplata dioničara [emo_namigusa]

Od kog ćete kupovati kad vam se ovaj skriveni makne ili ga netko pokupi? U praksi je on zapravo kupac tako da prodavača pravih već ni sada nema!

Taj skriveni nije ozbiljan prodavač, na lijevoj strani čekaju samo neće žao mu je dionica.Pozdrav.

Kolega Lojtra, evo maknut ću taj skriveni nalog a ti razmišljaj dali sam se ja danima nakrcavao ili iskrcavao na Lkri [emo_namigusa]

Da mogu nešto drugo povoljno prodati nadokupio bih lkri.[emo_smijesak]

ovo sto se radi..cini mi se ko da je prodaja sizofrenicna…
ali kupnja bas i nije neka kad ju ne pocisti dok moze..
a kad prodaja opet poludi ide to nazad..ma,jako cudno i bezvezno[emo_vrtimise]
bolje cekat ispod 120 i da dodju napokon neke vijesti o necem konkretnom..a ne svake godine isto i tako prodje 10 godina[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_palacd]

New Report

Close