Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Gdje je nestao bigfoot,he,he.Pozdrav.
Ne valja kad pišem a ni kad ne pišem…[emo_zacudjen]
Eto,pratim neke druge dionice,sve odreda ispod P/E 10 i sve bolje posluju.LKRI mi je hobi,a pišem kad mi se oglasi detektor za glupost,prvi se put aktivirao radi “očekivanog rasta zbog ulaska u EU od 800%!”[emo_plazi]
Ovo će danas očito gore, javila se ekipa koja je kupovala INGRU po 65 000 kuna a neki danas od njih po svom priznanju imaju tek 100$, toliko im je ostalo.
Eto,pratim neke druge dionice,sve odreda ispod P/E 10 i sve bolje posluju.LKRI mi je hobi,a pišem kad mi se oglasi detektor za glupost,prvi se put aktivirao radi "očekivanog rasta zbog ulaska u EU od 800%!"[emo_plazi]
[/quote]
Možda i 800 posto, velik je potencijal ovdje, ne pišeš ti radi gluposti nego radi zavisti i straha da će daleko otići.
P.S.
Ćekaj P/E.Puno pozdrava.
Eto,pratim neke druge dionice,sve odreda ispod P/E 10 i sve bolje posluju.LKRI mi je hobi,a pišem kad mi se oglasi detektor za glupost,prvi se put aktivirao radi "očekivanog rasta zbog ulaska u EU od 800%!"[emo_plazi]
[/quote]
Možda i 800 posto, velik je potencijal ovdje, ne pišeš ti radi gluposti nego radi zavisti i straha da će daleko otići.
P.S.
Ćekaj P/E.Puno pozdrava.
[/quote]
Uh što sam vam zavidan![emo_smijeh]
Ide ona koliko vidim,ali unatrag!Pazi da te ne pregazi!
Pozdrav i tebi.
@bigfot
Ne valja kad pišem a ni kad ne pišem…
Eto,pratim neke druge dionice,sve odreda ispod P/E 10 i sve bolje posluju.LKRI mi je hobi,a pišem kad mi se oglasi detektor za glupost,prvi se put aktivirao radi “očekivanog rasta zbog ulaska u EU od 800%!”
—————————————————-
Onda se drži tih drugih dionica,sa puno uspjeha,što se tiče detektora kojeg navodiš mislim da ti se upalio danas nakon tvog posta od 800%,
što se tiče navedene dionice ,drži se očekivanja u skorije vrijeme do 250 kn -300 kn,ako država uspije prodati paket od 20% po toj cijeni..to ti je oko 100 do 150% od trenutne cijene..pusti se priča od 800%,to je bilo 2007 godine kada su slovenci kupovali nemilice sve u šesnajst.
audio kupio 103 komada….to je bitno.
kolega, AUDIO ne kupuje dionice!
Bigfoot
Ne sekiraj se sve je dobro od 100% do 800% posto, puno pozdrava, i nemoj biti zavidan, trebaš se radovati i tuďem uspjehu to je pozitivno.
Prodaja se dobro prorjedila,izgleda da su se oni koji su rusili dobro nakrcali.Uskoro bi mogli gledati jaci rast.Zar mislite da bi onaj sa tisucicom skakao kao zecic da nisu njegovi nalozi na kupnji,covjek pokusava navuci jos pokojeg naivnog da mu proda ispod 25
@bigfot
Ne valja kad pišem a ni kad ne pišem…
Eto,pratim neke druge dionice,sve odreda ispod P/E 10 i sve bolje posluju.LKRI mi je hobi,a pišem kad mi se oglasi detektor za glupost,prvi se put aktivirao radi “očekivanog rasta zbog ulaska u EU od 800%!”
—————————————————-
Onda se drži tih drugih dionica,sa puno uspjeha,što se tiče detektora kojeg navodiš mislim da ti se upalio danas nakon tvog posta od 800%,
što se tiče navedene dionice ,drži se očekivanja u skorije vrijeme do 250 kn -300 kn,ako država uspije prodati paket od 20% po toj cijeni..to ti je oko 100 do 150% od trenutne cijene..pusti se priča od 800%,to je bilo 2007 godine kada su slovenci kupovali nemilice sve u šesnajst.
Pa i držim se tih drugih dionica,i navijam za privatizaciju LKRI.Da se pokrene malo ova naša jadna ekonomija.
Zašto očekuješ da će država prodati paket baš po 250-300 kn?
Bigfoot
Ne sekiraj se sve je dobro od 100% do 800% posto, puno pozdrava, i nemoj biti zavidan, trebaš se radovati i tuďem uspjehu to je pozitivno.
Ajde neka prvo naraste 100% do 800% pa ću se onda radovati tuđem uspjehu ili biti zavidan.[emo_smijeh]
Jer ovako je niti ne vidim uspjeh(tko je držao LKRI jako je loše prošao unatoč rastu cijelog tržišta)niti razloga za biti zavidan.