LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ovdje uopće stvar u prometu ,već zainteresiranosti stranih fondova da obvladaju ovom dionicom.

O kojim se to navodno fondovima radi???

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ima li kakvih promjena u TOP 10? Ako netko prati…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

sad sam išao pogledati i ako ne griješim – 4. dioničar (4.SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/CROATIA OSIGURANJE D.D.) imao je 22.03.2013. 167.080 dionica, a već idući radni dan tj. 25.03.2013. ima upisano čak 7.000 dionica manje tj.160.080 komada!!
je li to točno??! da li je 4. dioničar počeo rasprodavati dionice LKRI??? [emo_ooooo]

@Gismund
O kojim se to navodno fondovima radi???

———————————————————

Nemoj i ti krenuti sa Sindikatima,zavjerama i neznam što???,kao lopina ,da ne vidiš i ne čitaš o skorom dolasku izaslanstva u Rijeku.
Kojima će biti ponuđena lokacija _!)Krk i terminal -2)Riječka Luka za ulaganje.

Ako želiš znati o čemu se radi-pročitaj info u zadnjih tijedan-dva…

@Gismund
Nemoj i ti krenuti sa Sindikatima,zavjerama i neznam što???,kao lopina ,da ne vidiš i ne čitaš o skorom dolasku izaslanstva u Rijeku.
Kojima će biti ponuđena lokacija _!)Krk i terminal -2)Riječka Luka za ulaganje.

Ako želiš znati o čemu se radi-pročitaj info u zadnjih tijedan-dva…

Ja sam samo pitao za pojašnjenje tvoje izjave da kupuju strani fondovi, nikakve teorije zavjere, sindikati i slično… ako nemaš info da kupuju fondovi, onda to lijepo reci i sve OK [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Tko kupuje po asku Dioki i LKRI u zadnjih sat vremena nebih znao,ali da se analizira situacija i procijenjuju mogućnosti(prezentacije,ulaganja) do dolaska izaslanstva je bilo dostupno u medijima i tisku.

Koji fondovi??Fondovi ,pojedinci ili neznam što–oni koji su prepoznali zaradu u skorije vrijeme…oni koji se pripremaju za prodaju po cijenama koje nisu ni približne trenutnim,najboljem ponuđaču ako do dila dođe..

Izvoz junadi preko luke Rijeka
http://www.seebiz.eu/baby-beef-zapoceo-izvoz-junadi-u-libiju/ar-60539/

Ako je tebi druk-da uskoro dolazi izaslanstvo najačih investitora u Rijeku,da će se voditi pregovori oko Terminala na Krku,Luke Rijeka ,ulaganja u Riječko gopodarstvo ,udruživanje riječkih privrednika u cilju zajedničkog nastupa u prezentaciji poslovne suradnje sa izaslanstvom -onda ok,pametnije ti je bilo pročitati dostupne vijesti na netu i ne iznositi nerazumne komentare.

sad sam išao pogledati i ako ne griješim – 4. dioničar (4.SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/CROATIA OSIGURANJE D.D.) imao je 22.03.2013. 167.080 dionica, a već idući radni dan tj. 25.03.2013. ima upisano čak 7.000 dionica manje tj.160.080 komada!!
je li to točno??! da li je 4. dioničar počeo rasprodavati dionice LKRI??? [emo_ooooo]
[/quote]

to je kao neko “pravilo” na lkri…poraste radi vijesti i onda se na malo visoj cijeni krenu iskrcavati oni za koje se nije mislilo da se budu…ali im je 10 posto cisto ok,i-ili ne vjeruju u neku perspektivu ove dionice…
dakle idemo nazad dolje pa u novi krug..

nitko ne komentira jučerašnje iskipavanje 2.455 dionica po bidu? tko je utekao ovaj put? galija, lacoste ili opet netko iz top10???? [emo_smijeh]

do 130 kn je preko 2.400 komada, a od toga je i jedan 800H nalog! izgleda da netko veći izlazi iz top10???
obzirom da je LKRI fundamentalno debelo precijenjena dionica, očekujem njen brzi povratak na razinu oko 115 kn, a potom i znatno niže [emo_ooooo]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

nitko ne komentira jučerašnje iskipavanje 2.455 dionica po bidu? tko je utekao ovaj put? galija, lacoste ili opet netko iz top10???? [emo_smijeh]

Netko je kupio te dionice.
Nitko ne komentira krcanje [emo_smijeh]

New Report

Close