LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 18:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nemojmo zaboraviti da je danas netko kupio par tisuća dionica na 138 kn a i stalno se javljaju skriveni na kupnji i pomalo akumuliraju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ako ne đođu dizalice,Kinezi,EU i dođe do prekida ulaganja, eto je ponovno na 120.He,he.Pozdrav.

Jeste li sigurni i jeste li zaradili 500kn?Prepala vas malo prodaja??Stvarno ste smijesni s takvim komentarima[emo_zacudjen]

Netko je lupio u zadnja dva dana dionice vrijedne tri miliona a vi pjevajte borbene, ovo ide dalje i neće tako lako stati, netko stalno kupuje skrivenim, zaba je out i nema više prepreka.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Ako ne đođu dizalice,Kinezi,EU i dođe do prekida ulaganja, eto je ponovno na 120.He,he.Pozdrav.

Jeste li sigurni i jeste li zaradili 500kn?Prepala vas malo prodaja??Stvarno ste smijesni s takvim komentarima[emo_zacudjen]
[/quote]
Kolega nije mi zabranjeno čekati na 120.Pozdrav.

Nije zabranjeno ali je smiješno u razmaku od nekoliko sati imati totalno drugačije mišljenje [emo_smijesak]

[/quote]
[/quote]
Apsolutno kolega isto tako kada je bila na 115 neki su čekali na 80 da je došla na 80 čekali bi na 50 i.t.d, ti obično nikada ne kupe jer nemaju sa čime kupiti.

Pravi skolski rast,prelijepo za gledati..

Ovo danas vam se zvalo plašenje malih i sakupljanje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Tipičan primjer skupljanja od drhtavih ručica i onih koji se zadovoljavaju sa 5-8%

[/quote]
[/quote]
Apsolutno kolega isto tako kada je bila na 115 neki su čekali na 80 da je došla na 80 čekali bi na 50 i.t.d, ti obično nikada ne kupe jer nemaju sa čime kupiti.
[/quote]
Kolega znam da ću je teško dočekati opet po 120, s obzirom na ulaganja,dizalice,Kineze,potencijal i EU, zato sam i napisao u slučaju da ne bude ništa od navedenih stvari, ako je ne bude po 120 biti će drugih prilika.Pozdrav.

ispuhat će se LKRI kao i DLKV, obje su na ovim razinama znatno precijenjene

već duže vrijeme tražim predstečajnu nagodbu za LKRI-R_A i ne mogu nigdje pronaći, jeste li Vi možda nešto našli[emo_zacudjen]

Ovo danas vam se zvalo plašenje malih i sakupljanje.

ne, to se zove DISTRIBUCIJA dionica! i nikako nije dobro za naivne male ulagače!

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

New Report

Close