Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Sto puta vec videno,ovo kad krene 100% rasta napravi u par dana..povijest se uvijek ponavlja.[emo_palacg]
Sto puta vec videno,ovo kad krene 100% rasta napravi u par dana..povijest se uvijek ponavlja.[emo_palacg]
zašto nitko ne odgovori na pitanje o katastrofalnim fundamentima ove dionice nego se piskaraju gluposti??? [emo_ooooo]
počela je rasprodaja ispod 140 kn, izgleda da su ulagači napokon pogledali očajne fundamente ove prenapuhane dionice [emo_ooooo]
zašto nitko ne odgovori na pitanje o katastrofalnim fundamentima ove dionice nego se piskaraju gluposti??? [emo_ooooo]
[/quote]Kolega da ste ovdje koju godinu vise znali bi te nesto vise o fundamentima lkri,ne hvatajte se necega sto vam nije jasno.Provrtite malo temu prema natrag pa ce vam sve biti jasnije
Plačite sad, ili uskačite, još stignete zaraditi. 🙂
[/quote]
Nebitno,riječ je tzv. “pusti mozak na pašu dionici” ako se ipak malo razmišlja sigurno se neće ništa zaraditi.
Nebitno,riječ je tzv. "pusti mozak na pašu dionici" ako se ipak malo razmišlja sigurno se neće ništa zaraditi.
Nikada mi nije bilo jasno zašto netko piše na temi koja ga uopće ne interesira…
Ili ga ipak interesira?
Kolega da ste ovdje koju godinu vise znali bi te nesto vise o fundamentima lkri,ne hvatajte se necega sto vam nije jasno.Provrtite malo temu prema natrag pa ce vam sve biti jasnije
evo kolega, pročitah sve unazad, ali fundamenti su isto tako katastrofalni! bili bi još gori da LKRI nije prodala 50% Jadranskih vrata stranom partneru i to im je malo popravilo krvnu sliku, ali i dalje je LKRI fundamentalno gledano jedan od najgorih i naj-prenapuhanijih balona na ZSE!
imate li neko drugo fundamentalno viđenje LKRI? dajte ga onda stavite da ga vidimo! (ako razumijete uopće o čemu pričamo?)
Kolega iskrica nikada nisam ni pobijao vase misljenje i u potpunosti se slazem s vama.Pitati cu vas koliko ima slobodnih dionica?Procitajte si malo knjigu “psihologija burze”.Tu sam zavrsio,a vi kolega gledajte i dalje ono sto zelite vidjeti.Sretno
Nebitno,riječ je tzv. "pusti mozak na pašu dionici" ako se ipak malo razmišlja sigurno se neće ništa zaraditi.
Nikada mi nije bilo jasno zašto netko piše na temi koja ga uopće ne interesira…
Ili ga ipak interesira?
[/quote]
Ovo je pitanje koje se tiče LKRI ili vas zanima moj psihološki profil?[emo_smijeh]
Jer znajte,uopće nije bitno intersira mene dionica ili ne,neke su stvari takve kakve jesu,kao činjenica da je LKRI fundamentalno preskupa,to je tako,isto kao što je zemlja okrugla.
Bolje se time bavite nego mojim likom i djelom.