Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
sutros si bio 15000 u minusu, a sada si 15000 u plusu !
čestitam, 4,76% Profit.
[/quote]
Kolega to su neke druge koje su u minusu bile, ovdje sam u plusu skoro 30 000 pogledajte lijepo sve vam piše gore.pogledajte kolika je dobit na LKRI a ne bezveze lupetati…
Kolega L. kako ovo objašnjavate, ne ide li i ovo u taj vaš doo
Ne razumjem bas vase pitanje..ali to sto ste postali to je vezano uz luku rijeka dd i moze biti opravdani motiv ovakvog rasta…nadam se da smo razrijesili sta je luka rijeka…lucka uprava..a sta je luka rijeka d.d….)
Pozdrav
Ne razumjem bas vase pitanje..ali to sto ste postali to je vezano uz luku rijeka dd i moze biti opravdani motiv ovakvog rasta…nadam se da smo razrijesili sta je luka rijeka…lucka uprava..a sta je luka rijeka d.d….)
Pozdrav
Nadalje, rekao je, pozitivne rezultate donijet će instalacija i početak rada novih obalnih dizalica na Orlandovom gatu ovog ožujka, završetak građevinskih radova na proširenju i instalacija opreme na kontejnerskom terminalu Brajdica tijekom svibnja te dobijanje statusa slobodne carinske zone na Škrljevu, gdje će se urediti kopneni kontejnerski terminal, parkiralište za kamione, pogoni hladnjače i drugi prateći sadržaji. Projekt Škrljevo vrijednosti je 30 do 40 milijuna eura, kazao je Devčić.
Evo ovo je po vašem mišljenju od onog dooa, kako da se sad ta ista Brajdica bilježi kod LKRI d.d., dajte mi molim va objasnite?
Pozdrav
Pa ovdje je tema LKRI a ne Lučka uprava o kojoj vi pričate a da vas nitko nije ništa pitao pokušavate ispasti pametni a u biti ste jalni na ovaj rast to je isto kao da ja sad počnem pričati o mercedesu na ovoj temi a da to nije nikoga briga i da me nitko o tome nije ni pitao, malo ste se vi pogubili kolega ali nema veze dešava se i to kada je čovjek jalan
Sta vam treba objasnajvat..?..krenuli smo sa veseljem i radoscu sto stizu kinezi i krece se gradit zg obala i to ce donijet rast cijene dinice luka dd…Ja vam kazem da to nema veze s njom i vi se bunite zasto to iznosim odnosno smatrate da sam jalan…ma uzivajte klega u dobiti tko vam brani…ili mjerite sve po sebi.?
Koncesiju na brajdici luka rijeka dd dijeli 50 % i ima koristi od tog kao i od terminala na škrljevu…Zagrebačka obala i dobit od tog nema veze sa brajdicom i škrljevom…Pa zašto je to tako teško shvatit…i još više zašto mislite da je ovdje svaki članak pisan zato jer netko hoce da dionica pada ili raste…Ako kupujete ili prodajete dionice zbog natpisa nekog na forumu onda svaka čast…
Dosta o ovome…idemo navijat..sretno Hrvatska
Pozdrav
Jutros sam bio na nuli a u 15 sati 30 000 u plusu stvarno volim ovu ZSE
To odmah prodati dok ste u plusu, jer od utorka mogli bi u minus! [emo_smijeh]
Sta vam treba objasnajvat..?..krenuli smo sa veseljem i radoscu sto stizu kinezi i krece se gradit zg obala i to ce donijet rast cijene dinice luka dd…Ja vam kazem da to nema veze s njom i vi se bunite zasto to iznosim odnosno smatrate da sam jalan…ma uzivajte klega u dobiti tko vam brani…ili mjerite sve po sebi.?
Koncesiju na brajdici luka rijeka dd dijeli 50 % i ima koristi od tog kao i od terminala na škrljevu…Zagrebačka obala i dobit od tog nema veze sa brajdicom i škrljevom…Pa zašto je to tako teško shvatit…i još više zašto mislite da je ovdje svaki članak pisan zato jer netko hoce da dionica pada ili raste…Ako kupujete ili prodajete dionice zbog natpisa nekog na forumu onda svaka čast…
Dosta o ovome…idemo navijat..sretno Hrvatska
Pozdrav
Koncesionar Zagrebačke obale će imati iste uvjete kao i onaj na Brajdici.Evo i još nešto zanimljivo
Vaš link …