LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 15:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U ovom slučaju kolega plača se Lučkoj upravi…ili u prevodu državi…ne mješajte lučku upravu i luku Rijeka d.d.

Pozdrav

Luka Rijeka posluje pozitivno i svake godine sve bolje i bilje a taj trend će se nastaviti i u budućnosti po svemu sudeći a dionica je bila 250 kuna kada je crobex bio 1500, sada je crobex 2000 a dionica 115 kuna a od tada je većina dionica ili bolje reći gotove sve odradile od 20-100% a većini tih prijeti stečaj ili su predale predstačajnu dokumentaciju, vidim ja da je tu puno onih koji su jalni, to vam nikako neće pomoći jer dionica raste i rasti će još više aj bog .

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Krenite od početka…recimo od ovog

“”Lučka uprava osnovana je 1996. godine kao prva lučka uprava u Republici Hrvatskoj radi upravljanja, razvijanja i korištenja luke Rijeka, otvorena za međunarodni javni transport. Zbog svoje veličine i važnosti proglašena je lukom od posebnog međunarodnog i ekonomskog interesa za Republiku Hrvatsku.

Upravljanje i planiranje strateškog razvoja riječke luke glavne su djelatnosti lučke uprave dok su sve gospodarske funkcije preuzeli brojni koncesionari odnosno privatne tvrtke što je u skladu s tranzicijom gospodarstva prema tržišnoj ekonomiji.

Temeljem Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama, lučka uprava obavlja slijedeće poslove koji obuhvaćaju:

•brigu o građenju, održavanju, upravljanju, zaštiti i unapređenju pomorskog dobra koje predstavlja lučko područje,
•građenje i održavanje lučke podgradnje,
•stručni nadzor nad građenjem, održavanjem, upravljanjem i zaštitom lučkog područja (lučke podgradnje i nadgradnje),
•osiguravanje trajnog i nesmetanog obavljanja lučkog prometa, tehničko-tehnološkog jedinstva i sigurnosti lučkog područja za plovidbu, te osiguranje reda u luci,
•osiguravanje pružanja usluga od općeg interesa ili usluga za koje ne postoji gospodarski interes drugih gospodarskih subjekata, (čuvanje luke, vatro zaštita i dr.)
•prihvat otpada s plovnih objekata i organiziranje njegovog zbrinjavanja,
•usklađivanje i nadzor rada koncesionara na lučkom području,
•donošenje odluke o osnivanju i upravljanju slobodnom zonom na lučkom području sukladno propisima koji uređuju slobodne zone,
•davanje koncesija i dozvola,
•druge poslove utvrđene zakonom.”””

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Krenite od početka…recimo od ovog

""Lučka uprava osnovana je 1996. godine kao prva lučka uprava u Republici Hrvatskoj radi upravljanja, razvijanja i korištenja luke Rijeka, otvorena za međunarodni javni transport. Zbog svoje veličine i važnosti proglašena je lukom od posebnog međunarodnog i ekonomskog interesa za Republiku Hrvatsku.

Upravljanje i planiranje strateškog razvoja riječke luke glavne su djelatnosti lučke uprave dok su sve gospodarske funkcije preuzeli brojni koncesionari odnosno privatne tvrtke što je u skladu s tranzicijom gospodarstva prema tržišnoj ekonomiji.

Temeljem Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama, lučka uprava obavlja slijedeće poslove koji obuhvaćaju:

•brigu o građenju, održavanju, upravljanju, zaštiti i unapređenju pomorskog dobra koje predstavlja lučko područje,
•građenje i održavanje lučke podgradnje,
•stručni nadzor nad građenjem, održavanjem, upravljanjem i zaštitom lučkog područja (lučke podgradnje i nadgradnje),
•osiguravanje trajnog i nesmetanog obavljanja lučkog prometa, tehničko-tehnološkog jedinstva i sigurnosti lučkog područja za plovidbu, te osiguranje reda u luci,
•osiguravanje pružanja usluga od općeg interesa ili usluga za koje ne postoji gospodarski interes drugih gospodarskih subjekata, (čuvanje luke, vatro zaštita i dr.)
•prihvat otpada s plovnih objekata i organiziranje njegovog zbrinjavanja,
•usklađivanje i nadzor rada koncesionara na lučkom području,
•donošenje odluke o osnivanju i upravljanju slobodnom zonom na lučkom području sukladno propisima koji uređuju slobodne zone,
•davanje koncesija i dozvola,
•druge poslove utvrđene zakonom."""

Pozdrav

Džaba se trudite kolega i gubite vrijeme opet netko pomete sve sa ASKA[emo_palacg]

Zasto mislite da meni nije stalo do rasta iste..??…ja samo kazem da dolazak kineza i koncesija na zagrebackoj obali nema veze sa ovom dionicom…i nisam li napisao da bi mi bilo drago da je i 500 kn..?…ne shvacajte stvari osobno…samo argumentiram.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Uzalud vam trud svirači zadnja 133,80 +10,56%[emo_namigusa]

Zasto mislite da meni nije stalo do rasta iste..??…ja samo kazem da dolazak kineza i koncesija na zagrebackoj obali nema veze sa ovom dionicom…i nisam li napisao da bi mi bilo drago da je i 500 kn..?…ne shvacajte stvari osobno…samo argumentiram.

Pozdrav

Vidim da vam je jako stalo da dionica raste[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Pozdrav

Veza je skrivena , da ju svi ne vide .

Jutros sam bio na nuli a u 15 sati 30 000 u plusu stvarno volim ovu ZSE

Svaki natpis u novinama ili pozitivna vijest vezana uz riječku luku ima dobar psiholoski efekat na rast ove dionice..i neka ima…neka se njome trguje neka joj vrijednost raste..kako njoj tako i s njom crobexu…neka ona bude ako treba pokretač cijelog tržišta na zse..i neka kinezi pokrenu uz nju i cijelu hr ekonomiju…o tome vam govorim kad kazem da mi je drag ovakav rast…a to dali ce bit 110…130…200..ili 500 meni nece promjenit zivot..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Svaki natpis u novinama ili pozitivna vijest vezana uz riječku luku ima dobar psiholoski efekat na rast ove dionice..i neka ima…neka se njome trguje neka joj vrijednost raste..kako njoj tako i s njom crobexu…neka ona bude ako treba pokretač cijelog tržišta na zse..i neka kinezi pokrenu uz nju i cijelu hr ekonomiju…o tome vam govorim kad kazem da mi je drag ovakav rast…a to dali ce bit 110…130…200..ili 500 meni nece promjenit zivot..

Pozdrav

Meni nije isto da li je 130, 200 ili možda 500……….

U ovom slučaju kolega plača se Lučkoj upravi…ili u prevodu državi…ne mješajte lučku upravu i luku Rijeka d.d.

Pozdrav

Gdje se mogu kupiti dionice Lučke uprave ?

Jutros sam bio na nuli a u 15 sati 30 000 u plusu stvarno volim ovu ZSE

sutros si bio 15000 u minusu, a sada si 15000 u plusu !

čestitam, 4,76% Profit.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close