Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
skoro 10% rasta na malim količinama, kad pukne kompresor koji pumpa za gore bit će veselo [emo_smijeh]
morate priznati da će za vraćanje do 117,00[emo_kuna][emo_smijeh][emo_namigusa] ipak trebati vremena
morate priznati da će za vraćanje do 117,00[emo_kuna][emo_smijeh][emo_namigusa] ipak trebati vremena
ne znam koliko si na burzi, ali takvih situacija koju spominješ vidio sam desetine puta na ZSE, vani da ne spominjem
ne znam koliko si na burzi, ali takvih situacija koju spominješ vidio sam desetine puta na ZSE, vani da ne spominjem
[/quote]
Jesi ikad vidio da je dionica u par dana odradila 100% pa i više ako nisi i to ćeš uskoro vidjeti [emo_smijeh]
Najbolja stvar svega ovog je sto sama investicija nema veze sa poslovanjem firme Luka Rijeka d.d. 🙁
Pozdrav
Najbolja stvar svega ovog je sto sama investicija nema veze sa poslovanjem firme Luka Rijeka d.d. 🙁
Pozdrav
Tako je kolega sa tom investicijom povećat će se prome u Međimurskoj Trikotaži[emo_smijeh]
Ponoviti cu po stoti put.Dionica je skoro na povijesnom minimumu dok je vecina odradila rast 50-100% u zadnjih godinu dana.Luka rijeka posluje s dobiti a ne kao vecina na zse.U sljedecem periodu evidentno je da ce doci do povecanja prometa a tako i dobiti.Ulaze se,01.07 otvaranje terminala Brajdica,Zagrebacka banka vise nema dionice Lkri,jako malo forumasa posjeduje dionice..Mislim da je pametnom dosta,ali opet zasto bi te kupili i zaradili,pa ja sam jos jedan od stotinu drukera na zse.[emo_smijesak]
Povečanje prometa u geografskom području luke Rijeka i na području pod koncesijom budučeg investitora nema veze sa poslovanjem luke Rijeka d.d….to vam je kao da porast prometa na terminalu Janafa donosi dobit za ovu dionicu…neki drugi razlozi mogu dovest do porasta profita lkri dd..ali ne ovi..ali neka..kamo srece da se vrijednost popne i na 200-500..
Pozdrav
Povečanje prometa u geografskom području luke Rijeka i na području pod koncesijom budučeg investitora nema veze sa poslovanjem luke Rijeka d.d….to vam je kao da porast prometa na terminalu Janafa donosi dobit za ovu dionicu…neki drugi razlozi mogu dovest do porasta profita lkri dd..ali ne ovi..ali neka..kamo srece da se vrijednost popne i na 200-500..
Pozdrav
Čisto da pitam jel se ta koncesija dobije besplatno da si i ja uzmem komad ili se plaća, a ako se plaća, plaća se kome?
U ovom slučaju kolega plača se Lučkoj upravi…ili u prevodu državi…ne mješajte lučku upravu i luku Rijeka d.d.
Pozdrav