Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Ne kažem da će bit urnebes,
Ali ,kad kupuješ dionice, vjeruješ u buduće rezultate !!
Ovdje je sa ulaskom RH u EU – perspektiva odlična,
Usput se od 7.mj. povečavaju kapaciteti.
Meni su to dovovljno dobri podaci za optimizam !!
Susjed morao prodati dionice PBZ-a zbog dividende da mu godišnji prihod ne prelazi određeni iznos preko kojeg nema pravo na besplatno dopunsko zdrastveno osiguranje. Milion razloga ima da netko prodaje dionicu a da nijedan nije da dionica ne valja. Vjerojatno takve razloge imaju i ovi što prodaju ovaj biser.
Hvala im, ja polako dokupljujem.
P.S. MIslim da ova 150-ica na asku neće danas preživjeti.[emo_smijesak]
Pa šta je ovo raste a trebalo je padati na 80 gdje čeka inverter i ekipa[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Na 500 ja izlazim i predajem štafete inverteru i ZMAJKIJU oni su kupovali INGRU po 200 pa mogu i LKRI po 500.
Ajmo Zaba malo po BIDU i da ste mirni[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]
Ako daju prostor LUKE, terminale i obalu Kinezima u koncesiju, kako onda može profitirati LKRI ?
Ako daju prostor LUKE, terminale i obalu Kinezima u koncesiju, kako onda može profitirati LKRI ?
Ako bude smak svijeta džaba nam što kupujemo dionice[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Misliš na ovo? [emo_ooooo]
Hoće li se ostvariti najveća i strateški najvažnija kineska investicija u RH?
Misliš na ovo? [emo_ooooo]
Hoće li se ostvariti najveća i strateški najvažnija kineska investicija u RH?
[/quote]
Ma pusti ga vidiš da je glavni na INGRI, već ti meni reci oće danas jedan čekić ovdje[emo_novac][emo_novac]
Na crobexu 1500 ovo je bilo 250 kuna od tada su se desili veliki pomaci na bolje tako da nema nikakvo razloga da ovo uskoro ne bude bar 300 kuna.[emo_namigusa]
skoro 10% rasta na malim količinama, kad pukne kompresor koji pumpa za gore bit će veselo [emo_smijeh]