LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne kažem da će bit urnebes,
Ali ,kad kupuješ dionice, vjeruješ u buduće rezultate !!
Ovdje je sa ulaskom RH u EU – perspektiva odlična,
Usput se od 7.mj. povečavaju kapaciteti.
Meni su to dovovljno dobri podaci za optimizam !!

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Susjed morao prodati dionice PBZ-a zbog dividende da mu godišnji prihod ne prelazi određeni iznos preko kojeg nema pravo na besplatno dopunsko zdrastveno osiguranje. Milion razloga ima da netko prodaje dionicu a da nijedan nije da dionica ne valja. Vjerojatno takve razloge imaju i ovi što prodaju ovaj biser.
Hvala im, ja polako dokupljujem.
P.S. MIslim da ova 150-ica na asku neće danas preživjeti.[emo_smijesak]

Pa šta je ovo raste a trebalo je padati na 80 gdje čeka inverter i ekipa[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Na 500 ja izlazim i predajem štafete inverteru i ZMAJKIJU oni su kupovali INGRU po 200 pa mogu i LKRI po 500.

Ajmo Zaba malo po BIDU i da ste mirni[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]

Ako daju prostor LUKE, terminale i obalu Kinezima u koncesiju, kako onda može profitirati LKRI ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ako daju prostor LUKE, terminale i obalu Kinezima u koncesiju, kako onda može profitirati LKRI ?

Ako bude smak svijeta džaba nam što kupujemo dionice[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Misliš na ovo? [emo_ooooo]

Hoće li se ostvariti najveća i strateški najvažnija kineska investicija u RH?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Misliš na ovo? [emo_ooooo]

Hoće li se ostvariti najveća i strateški najvažnija kineska investicija u RH?

[/quote]
Ma pusti ga vidiš da je glavni na INGRI, već ti meni reci oće danas jedan čekić ovdje[emo_novac][emo_novac]

Na crobexu 1500 ovo je bilo 250 kuna od tada su se desili veliki pomaci na bolje tako da nema nikakvo razloga da ovo uskoro ne bude bar 300 kuna.[emo_namigusa]

skoro 10% rasta na malim količinama, kad pukne kompresor koji pumpa za gore bit će veselo [emo_smijeh]

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

Čestitke svima koji su izdržali…Ja nažalost nisam među vama….No, ono o raketi stoji i danas je to najbolje uočljivo…

New Report

Close