Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Lijepo je vidjeti graf iz 2007.god., kao i 07.03.2011.god. kada su ušli filipinci (čitaj: ameri).
Tada je Luka Rijeka bila ista luka kao i danas, sa predvidivim kapacitetom i financijskim rezultatom.
Pad sa 267 na 100 je bio brutalan, ali zašto?
Da bi opravdao pravilo bez pravila.
a tko će sad dizat cijenu kad su se mali ulagači natrpali sa 25.-30.000 komada na 115-120 kn i sad jedva čekaju da se iskipaju na 130 kn???? [emo_palacd]
Ukjlučite malo logiku. Čije dionice trebaju rasta nakon rasta vozarina i rasta brodara? Možda luke? Tako je vazdan bilo. ja se ukrcao po 115 pa tko živ tko mrtav. A dođe li na 80 rado ću nadokupiti još 2 put toliko. No dođe li na 240 moći ću nadokupiti samo pola od ovoga što sam sad.[emo_palacg][emo_mrgud]
Nema više ZABE u top10 još to malo siće što imaju neka prodaju pa da lijepo idemo gore bez zastoja, imaju priliku na bidu je lijepa količina[emo_namigusa]
Dok vam dođe ovaj sa 4000 kom na bid nestat će vam ask začas.[emo_plazi]
a što misliš da taj doista želi kupiti?? [emo_smijeh]
A kak će drukčije zaraditi? Ne misliš valjda da je to audio? Koliko znam oni su dobili zabranu rasprodaje i već par mjeseci ne prodaju.[emo_zacudjen]
Vaš link …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Ovaj brod u Rijeku upravo dovozi opremu vrijednu 23 mil. eura
Koliko je dana ostalo do 01.07.2013, koji će samo ovdje biti urnebes.Pozdrav.
Koliko je dana ostalo do 01.07.2013, koji će samo ovdje biti urnebes.Pozdrav.
a zbog čega bi bio urnebes?!?