LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ode tisućica dok si reko keks, idem ja natrag tražit na teletekst, možda ja mezim tisučicu ako se ponovo pojavi.[emo_smijesak]
zamezite to vec jednom..i pokrenite tog purana…2 godine citam ovdje ,evo sad ce evo samo sto nije…pa cihu cihu vlak krece…i …ni makac…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter

nema ovdje buđenja do kraja godine.

zamezite to vec jednom..i pokrenite tog purana…2 godine citam ovdje ,evo sad ce evo samo sto nije…pa cihu cihu vlak krece…i …ni makac…

Isto kao i pola ostalih dionica na našoj burzi… [emo_smijeh]

Netko je svrati na teletext…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Stvarno poslije nisam mogao naći vijest…ali netko je. Ovo se zauzimaju startne pozicije a kad krenu bit će ovo sprint na 100 m i začas smo na 240 kn. A tada počinje maraton.

Tko će ovo sada zaustaviti ZABA je pri kraju ostala im je još neka sića ni meni to nije dovoljno koliko oni imaju[emo_palacg]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Stvarno poslije nisam mogao naći vijest…ali netko je. Ovo se zauzimaju startne pozicije a kad krenu bit će ovo sprint na 100 m i začas smo na 240 kn. A tada počinje maraton.
[/quote] startne pozicije se zauzimaju vec 2 godine…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote] startne pozicije se zauzimaju vec 2 godine…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
prije dvije godine ovo je bilo 250 kuna od tada su sve dionice odradile i do 100% na gore a ovo je jedna od rijetkih firmi gdje se dešavaju pozitivne stvari i gdje prisutan ulazak stranog kapitala[emo_namigusa][emo_namigusa][emo_namigusa][emo_namigusa][emo_namigusa]

@galija

I što imaš od toga ,u zadnjih godinu dana minus 50%,čekajući pozitivne vjesti i što???

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]@galija

I što imaš od toga ,u zadnjih godinu dana minus 50%,čekajući pozitivne vjesti i što???

Prvo ja nisam u minusu jer sam ušao na 115 a to mogu i dokazati a šta ti imaš od toga što već četiri godine hodaš od teme do teme i lupetaš bedastoće[emo_smijeh]

Bid od 4 097 kom po cijeni od 120,70 hrk, vrlo jasno daje do znanja o zainteresiranosti investitora.

I ja sam među njima, i Vi naravno, samo treba dočekati 1.7.2013. Pristupni fondovi EU – projekti za staviti na papir….

Naravno, nalog je trajao punih 3 minute.

Dovoljno.

Filipinci su na našoj strani.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Prvo ja nisam u minusu jer sam ušao na 115 a to mogu i dokazati a šta ti imaš od toga što već četiri godine hodaš od teme do teme i lupetaš bedastoće[emo_smijeh]
[/quote]

ZMAJKI, 17.03.2013. u 12:26
malo mijenas luke ispusio si na drugoj luci pa se ides ovdje vadit …? [emo_namigusa] http://www.investa.hr/grafovi/LKRI-R-A

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close