LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

OTP banka iz TOP 10 povećala broj dionica za broj otpuštenih ZABA-e i još koja od malih dioničara.

Super podatak za TOP 10, solidarnost na djelu.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Izgleda da se puran pretvara u sokola[emo_palacg]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Je a koji je to već pokušaj? Oko deseti! I svaki puta par ljudi postaju dugoročni. I ja među njima.[emo_mrgud]

Ne vjerujem ni ja da će LKRI uskoro naglo gore, čeka se neka jača pozitivna vijest, a za sad toga nema na vidiku….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Izgleda da se soko uvalio među purane biti će perja na sve strane a ovi što tvrde da neće gore očito imaju dionice LKRI[emo_smijeh]

Izgleda da se soko uvalio među purane biti će perja na sve strane a ovi što tvrde da neće gore očito imaju dionice LKRI[emo_smijeh]

Mislio si reći da nemaju? Ja imam..odavno…

Mislio si reći da nemaju? Ja imam..odavno…
[/quote]
I bolje ti je da imaš kad još ovo malo što je ostalo ZABI pokupe, biti će perja na sve strane[emo_dolar]

Tko to prodaje 1 dionicu, 2, 4?
Netko tko “zna” ?

Milijarda eura se ulaže u željeznicu iz fondova EU. Prije sat vremena čitao na teletekstu, sad ne mogu naći. Molim za pomoć……[emo_palacg]

Ode tisućica dok si reko keks, idem ja natrag tražit na teletekst, možda ja mezim tisučicu ako se ponovo pojavi.[emo_smijesak]

Ajmo zaba malo agresivnije da vam uzmemo to još malo siće što vam je ostalo pa vi to onda uložite u OPTI-R-A[emo_smijeh]

Pomalo se budi,kupnja sve jaca,malo forumasa unutra,blizi se 01.07….[emo_namigusa]

New Report

Close