Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
OTP banka iz TOP 10 povećala broj dionica za broj otpuštenih ZABA-e i još koja od malih dioničara.
Super podatak za TOP 10, solidarnost na djelu.
Je a koji je to već pokušaj? Oko deseti! I svaki puta par ljudi postaju dugoročni. I ja među njima.[emo_mrgud]
Ne vjerujem ni ja da će LKRI uskoro naglo gore, čeka se neka jača pozitivna vijest, a za sad toga nema na vidiku….
Izgleda da se soko uvalio među purane biti će perja na sve strane a ovi što tvrde da neće gore očito imaju dionice LKRI[emo_smijeh]
Izgleda da se soko uvalio među purane biti će perja na sve strane a ovi što tvrde da neće gore očito imaju dionice LKRI[emo_smijeh]
Mislio si reći da nemaju? Ja imam..odavno…
Mislio si reći da nemaju? Ja imam..odavno…
[/quote]
I bolje ti je da imaš kad još ovo malo što je ostalo ZABI pokupe, biti će perja na sve strane[emo_dolar]
Milijarda eura se ulaže u željeznicu iz fondova EU. Prije sat vremena čitao na teletekstu, sad ne mogu naći. Molim za pomoć……[emo_palacg]
Ode tisućica dok si reko keks, idem ja natrag tražit na teletekst, možda ja mezim tisučicu ako se ponovo pojavi.[emo_smijesak]
Ajmo zaba malo agresivnije da vam uzmemo to još malo siće što vam je ostalo pa vi to onda uložite u OPTI-R-A[emo_smijeh]