Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
1. gdje se tu spominje LKRI?
2. ti vjeruješ vrdoljaku?
[/quote]
i kakve veze ti imaš sa ovom temom sa 100$ koliko imaš želiš biti glavni na forumu i svim temamama[emo_ljut]
ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)
8.151 0,14 Skrb. račun -900kom OTP BANKA D.D. (52508873833)
14.588 0,24 Skrb. račun +934kom
KONTEJNERSKI TERMINAL NA BRAJDICI
04.03.2013.
Brajdica uskoro dovršena
Autor: Radio Rijeka
Kontejnerski terminal na Brajdici poprima svoj konačni izgled. Dovršava se nova operativna obala, uskoro stiže i nova oprema, a svečano otvorenje terminala vjerojatno će biti na dan ulaska Hrvatske u EU.
Do sredine ožujka očekuje se završetak radova na novoj operativnoj obali i skladišnom prostoru, a nakon toga slijedi otvaranje istočnog izlaza, što znači manje teških kamiona na gradskim prometnicama.
Završena je nova zgrada ulazno-izlaznog punkta na priključku s cestom D-404. Uskoro će biti dovršena i zgrada Stanice za veterinarsko-sanitarnu kontrolu roba koja se gradi kao modularna montažna građevina – što znači da se po potrebi može premjestiti.
Izvor: Radio Rijeka
Nije mi jasno šta čeka zaba na kupnji skriveni nalog od 3000 komada ili bolje rečeno 30 000 komada u jednome nalogu a njima je ostalo vjerovatno sa ovim što su prodavali ovih dana oko 8000 komada idealna prilika za njih[emo_palacg]
350 k na kupnji nemoze ovog purana potjerat na pistu za uzlet …pa dajte ljudi kupujte vise…nervoza je vec u redovima dugorocnih
350 k na kupnji nemoze ovog purana potjerat na pistu za uzlet …pa dajte ljudi kupujte vise…nervoza je vec u redovima dugorocnih
Nema ovdje nervoze vi ste očito nešto pobrkali nervoza je tamo gdje su gubitci iz godine u godinu sve veći, nervoza je tamo gdje je račun blokiran mjesecima, nervoza je tamo gdje nema posla, nervoza je tamo gdje je od 2000 radnika ostalo 100, nervoza je tamo gdje se obveznice već godina ne uspijevaju iskupiti, jednom riječju nervoza je na ingri i njoj sličnim dionicama toga ovdje nema vi ste očito malo pobrkali stvari….
Ovdje je situacija bila stvarno razočaravajuća u ova dva mjeseca.
Dok je tržište raslo cca 20% u prosjeku ovdje je ostalo sve na istom
Nije bilo većeg interesa i nije se aktivno kupovalo već se samo skupljalo po bidu.
Ja sam očekivao da će se i ovdje početi ozbiljnije zauzimati pozicije, ali to će po svemu sudeći biti nešto kasnije.
Ja i dalje mislim da će ovdje krenuti relly na gore, ali čini mi se da će to biti tek u 5.mjesecu kad se počne montirati nova oprema na Brajdici
Tada bi trebalo postati vidljivo ulaganje od cca 30 milijuna EUR-a od kojih cca pola ulazi u knjige LKRI.
Kad se napravi revalorizacija u djela u AGCT to će biti cca 110-120 mio extra prihoda odnosno jedno 20-tak kn se diže BV
A ovo što sam ovdje spomenuo u jednom malo drugačijem obliku će se ponoviti još jednom (samo sa AGCT ne računajući druge terminale)
Ovdje jednostavno treba biti strpljiv.
Treba pričekati da ovi kočničari ispucaju municiju i onda će se drugačija slika ovdje gledati.
Ovdje je situacija bila stvarno razočaravajuća u ova dva mjeseca.
Dok je tržište raslo cca 20% u prosjeku ovdje je ostalo sve na istom
Nije bilo većeg interesa i nije se aktivno kupovalo već se samo skupljalo po bidu.
Ja sam očekivao da će se i ovdje početi ozbiljnije zauzimati pozicije, ali to će po svemu sudeći biti nešto kasnije.
Ja i dalje mislim da će ovdje krenuti relly na gore, ali čini mi se da će to biti tek u 5.mjesecu kad se počne montirati nova oprema na Brajdici
Tada bi trebalo postati vidljivo ulaganje od cca 30 milijuna EUR-a od kojih cca pola ulazi u knjige LKRI.
Kad se napravi revalorizacija u djela u AGCT to će biti cca 110-120 mio extra prihoda odnosno jedno 20-tak kn se diže BV
A ovo što sam ovdje spomenuo u jednom malo drugačijem obliku će se ponoviti još jednom (samo sa AGCT ne računajući druge terminale)
Ovdje jednostavno treba biti strpljiv.
Treba pričekati da ovi kočničari ispucaju municiju i onda će se drugačija slika ovdje gledati.
Ovdje je sve jasno kao dan pojedinci poput onaga koji trguje sa 100$ iznosi neko svoje mišljenje koje je u biti nesuvislo i samo njemu zanimljivo on je sretan kada kupi ingru po 5 kuna pa je proda po 4 pa je ponovno kupi na 3,80 pa je proda na 3,5 to je po njemu ulaganja da nije tako radio danas ne bi bio na 100$ u portfelju a krenuo je sa 1000$ to dovoljno govori o njemu i njegovom ulaganju, njegovoj viziji, njegovom znanju o ulaganju u dionice, važno da je glavni na forumu[emo_smijeh]
K-PAX
Tko će znati tko šta igra, možda kočničari i kupuju cijelo vrijeme, mogli bi saznati uskoro.Pozdrav.