Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
skupljam sve sto me dohvati na bidu …
što bi rekao premijer: “koji ešalon” ? 115, 110, 93 ili 80 ? [emo_zacudjen][emo_namigusa]
skupljam sve sto me dohvati na bidu …
Ova dionica je pala sa 250 na 120, i sada kada je većina odradila rast od 20 do 50 posto, ona se kao korigira malo s obzirom da je “pretjerano narasla”.he,he.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.Pozdrav.
Što volim korekcije[emo_smijeh]
Što volim korekcije[emo_smijeh]
i ja, ali one prave od 30-40%, a ne ove od 3-4%
Katastrofičari novinari stalno plasiraju neprovjerene informacije o prometu.
Od kuda im info?
LAPRDAJU!!!!
Konkurencija u “novinarstvu” velika pa za 100 eurića svatko će ti napisati nešto što ti paše!!!! Samo ne treba ŠKRTARITI NA SEBI – svatko ima mogučnost preusmjerit neku lovicu da pročita nešto što mu PAŠE – pa makar i nije istina!
razočaranje…očekuju lagan rast prometa, a privatizacije nema ove godine [emo_palacd]
Ne bih rekao da su stvari loše.
Cijena Lkri je manje – više ista od 8.mj. 2012.
– Sad predviđaju porast za 11 %
– Likvidni su, žele ulagati u proširenje kapaciteta
– Sa ulaskom u EU pojavit će se i neki Kinez koji bi slao
svoju robu kroz Rijeku !
Kolega bukovac22,lkri će imati u nadolazećim godinama sve veći promet sa proširenjem terminala,prihodi će rasti,dobit će se povečavati a vrlo je važno da će konačno sa ulaskom u e.u.”zagristi”inozemni ulagači koji će poslovne planove lkri poboljšati u nadolazećim godinama što će se odraziti i na cijenu same dionice.Ovi poslovni rezultati u najmanju ruku opravdavaju sadašnju cijenu lkri.Najvažnije od svega je da se dionica kupuje zbog optimistične budućnosti.