LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 11:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav,kao prvo do sad su bile razne priče o filipincima,kinezima u medijima i dionica je odreagirala sa skokom cc.25-30% a na kraju se sve svelo na priču i ništa više unazad 3 godine.G.Nenad je vrlo dobro “snimio”situaciju što se tiče firme luka rijeka i dionice lkri i možemo na neki način povući paralelu sa dionicom ptkm gdje firma ptkm generira gubitke u poslovanju i dionica nije bila u fokusu dok se nije počelo pričati o mogućoj privatizaciji.E sad dolazimo do sljedećeg, kod ptkm je u igru neizravno ušao gazprom i mišljenja sam da će oni malo pomalo početi ptkm “postavljati na zdrave noge” a slična situacija je i kod naše lučice gdje je po meni izvjesna privatizacija jer nema velikog pritiska sindikata kao kod ptkm,proširenje kapaciteta je u tijeku,modernizacija slijedi a prednost je ta što je strani kapital već prisutan u lkri dok kod ptkm je tek “snimanje”u tijeku.Tu dolazimo do mogućeg odgovora zbog čega je dionica lkri do sad bila “zapuštena”u odnosu na solidne rezultate same firme.Prvatizacijom dobivamo novi vjetar u leđa i povečanjem prihoda i dobiti dolazi i dionica lkri u fokus investitora a ne samo špekulanata.Imam dionicu lkri u porfelju a ovo gore izneseno je moje subjektivno mišljenje te nije preporuka za kupiti ili prodati.

dajte ne muljajte, lijepo piše da LKRI ostaje u posebnoj kategoriji i da ove godine ne ide privatizacija, a potom će se postupno smanjivati državni udio…loše za špekulante, ali pravi dioničari će za par godina dobro proći jer će za koju godinu LKRI zasjati [emo_palacg]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

dajte ne muljajte, lijepo piše da LKRI ostaje u posebnoj kategoriji i da ove godine ne ide privatizacija, a potom će se postupno smanjivati državni udio…loše za špekulante, ali pravi dioničari će za par godina dobro proći jer će za koju godinu LKRI zasjati [emo_palacg]

Ali će zasjati tko bi rekao.Pozdrav.

Luka rijeka je tek u drugoj kategoriji koja uopće nije predviđena za privatizaciju ove godine, zapravo ne zna se uopće dali će biti i iduće godine, nego:

Smanjivanje udjela

Druga kategorija su tvrtke koje će ostati na popisu onih koje su od posebnog državnog interesa, no u kojima država s vremenom namjerava smanjiti svoj vlasnički udio na 25 posto plus jednu dionicu. U nekima od njih, poput Podravke, nešto slično se, uostalom, već i dogodilo, a takva sudbina, prema neslužbenim informacijama, među ostalim čeka i Jadroliniju, luke u Rijeci i Pločama…

ovo je zapravo izuzetno loša vijest i ne bi me čudio jaki pad dionice LKRI idući tjedan jer po ovom članku iz jutarnjeg lista privatizacija se ovdje neće dogoditi godinama [emo_palacd]

hm, ovo me razočaralo! očekivao sam skoru privatizaciju, ali očito je da još bar godinu dana ništa od toga [emo_mrgud]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

ja ću počistit sve do 130 u ponedeljak onda!

Što vas sputa božo da počistite ask do 130!?

Vjerodostojnost!!!

[emo_plazi]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Što vas sputa božo da počistite ask do 130!?

Vjerodostojnost!!!

[emo_plazi]
[/quote]
mislim da ga najviše sputava što ne smije počistiti svoje [emo_namigusa]

Evo došao sam i ja maloprije da posvjedočim pompozno najavljenoj čistki kad ono… debakl 🙂
Pitam se što li je to kolega bozo7 saznao u međuvremenu kad nije bilo nikakvih vijesti glede luke?? [emo_namigusa]

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Zašto bih si dizo cijenu?
Mislio sam da će biti luda navala al nista… liparim i uživam..

Netko je se dobro natrpao sa Lukom Rijeka, nije loše.Pozdrav.

bar znamo tko nije[emo_smijesak][emo_namigusa]

Katastrofičari novinari stalno plasiraju neprovjerene informacije o prometu.

Od kuda im info?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

ma daj..da se nisi zahebo pa pocistio bid

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close