LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.seebiz.eu/santini-vlada-ce-prodati-sve-sto-moze-ne-vodeci-racuna-o-nacionalnim-interesima/ar-54963/

Je li moguće da će luku Rijeka prodati.

Luka Rijeka odlazi u 2013. na bubanj kao i ostala imovina o kojoj se piše u medijima.

Moje mišljenje te se držim samo vlastitog i ne potičem na kupnju ili prodaju bilo koje dionice.

Poštenje se isplati kad tad.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Kada su ušli stranci u luku skočila je sa 170 na 250, i malo po malo došla na 120 i ne miče se mjesecima sa 120, dok je većina dobrih i potcjenjenih skočila od 20 do 50 posto u zadnjih dva mjeseca.
Ovdje kao da se nešto čeka samo nitko ne zna što.he,he.Pozdrav.
Nije loša cijena dok se čeka u odnosu na ostale.Nije nagovor na kupnju ili prodaju.

Je li moguće da će luku Rijeka prodati.

naravno da neće! ministar financija Linić je iz Rijeke, dugo godina bio je gradonačelnik Rijeke i nikad nije zagovarao prodaju LKRI nego ostanak u rukama države tako da… [emo_palacd]

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

Ja sam isto iz Rijeke, ali to nema veze sa državnim financijama.

Linić je prolazna stavka kao i svi političari.

Capisco!

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Ova vlada ima velike ambicije sa Lukom Rijeka, kao će oni to izvesti???, vjerojatno nekakva koncesija na 30-ak godina….

Ova vlada ima velike ambicije sa Lukom Rijeka, kao će oni to izvesti???, vjerojatno nekakva koncesija na 30-ak godina….

bojim se da će biti slično kao i s jadranskim vratima d.o.o.-država je prodala preko 50% udjela i na taj način privatizirala dio luke…sad ako opet naprave slično tj. osnuju novi d.o.o. i opet prodaju 51%, opet niš od privatizacije

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

Ova dionica kao da je zakopana. Sve mrdaju, ali LKRI-R-A ni makac.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

nema veze, ja skupljam sve sto stignem oko 120 🙂

Krenut ćemo i mi uskoro na put…još se nećkamo dal potegnemo prema Kini ili Filipinima…ili možda odaberemo Hamburg?[emo_smijesak]Trebamo sačekati ljepše vrijeme za putovanja.

Najavljena privatizacija dijela Lkri u 2013 god.Clanak u jutarnjem.Na putu sam pa ne mogu nista konkretno postati,lp

Najavljena privatizacija dijela Lkri u 2013 god.Clanak u jutarnjem.Na putu sam pa ne mogu nista konkretno postati,lp

Bojim se da će opet biti privatizacija na hrvatski način (hint: Jadranska vrata d.o.o.), tj. stave dio imovine u d.o.o. pa prodaju 51-100% strancu. Forma je zadovoljena, a mi dioničari time ne dobijamo praktički ništa [emo_mrgud]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close