Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
imate moju podršku sa druge strane [emo_smijesak]
interesantno kod ove dionice sto ona ne skace po malo nego rijetko al velikim koracima .Da je za sad itko u pitanju bila bi 200 kn
interesantno kod ove dionice sto ona ne skace po malo nego rijetko al velikim koracima .Da je za sad itko u pitanju bila bi 200 kn
sad će…katarci su valjda u pitanju…napisao sam to jučer ali sam bio brisan.
@Bill Gates
Ne brini, kupovat ćeš je uskoro i za manju cijenu pa ćeš radit arbitražu.
Ja je više od danas nemam pa nemam ni šta tražit ovdje. Sretno !
Eto je ne daj ti jako pobjegne ili možda da poslušaš invertera on čeka na 50 kuna, skupa da vam ne bude dosadno………..
eto ga sad na
koja mirna luka.uspavanka.
Da, mora se ZABA iskrcati do kraja. No s obzirom da je cijelo tržište krenulo polako, vjerujem da će netko od većih špekulanata skužiti da su i ovdje količine na ovom nivou pri kraju. [emo_smijeh] IMHO
Kolega Gates…još dva do tri dana sa ovakvim prometom i vani su,a i kad malo bolje pogledate nije to niti tako loše da nam se dionica zadrži još par dana na ovim razinama.[emo_smijesak]Poslije kiše(250 na 115) dolazi sunce.
Ne velim ja da je loše. Iskreno bih radije da stignem rasprodati slijedeći tjedna dionice koje su porasle i prekrcati ovdje ispod 120. U petak je netko krenuo nestrpljivo ali je (vjerujem ZABA) ohladila situaciju. Oni će sad sigurno izaći do kraja.