LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

imate moju podršku sa druge strane [emo_smijesak]
Hvala na podržci neka neke prodam pa tučem po asku

imate moju podršku sa druge strane [emo_smijesak]
Hvala na podržci neka neke prodam pa tučem po asku
[/quote]
uz ovu dosadu moramo se malo šaliti[emo_namigusa]

interesantno kod ove dionice sto ona ne skace po malo nego rijetko al velikim koracima .Da je za sad itko u pitanju bila bi 200 kn

interesantno kod ove dionice sto ona ne skace po malo nego rijetko al velikim koracima .Da je za sad itko u pitanju bila bi 200 kn

sad će…katarci su valjda u pitanju…napisao sam to jučer ali sam bio brisan.

jako,jako
visoko!!Harpija[emo_naivan][emo_ooooo]

@Bill
Gates
Ne brini, kupovat ćeš je uskoro i za manju cijenu pa ćeš radit arbitražu.
Ja je više od danas nemam pa nemam ni šta tražit ovdje. Sretno !

Eto je ne daj ti jako pobjegne ili možda da poslušaš invertera on čeka na 50 kuna, skupa da vam ne bude dosadno………..

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

eto ga sad na

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

koja mirna luka.uspavanka.

Da, mora se ZABA iskrcati do kraja. No s obzirom da je cijelo tržište krenulo polako, vjerujem da će netko od većih špekulanata skužiti da su i ovdje količine na ovom nivou pri kraju. [emo_smijeh] IMHO

Kolega Gates…još dva do tri dana sa ovakvim prometom i vani su,a i kad malo bolje pogledate nije to niti tako loše da nam se dionica zadrži još par dana na ovim razinama.[emo_smijesak]Poslije kiše(250 na 115) dolazi sunce.

Ne velim ja da je loše. Iskreno bih radije da stignem rasprodati slijedeći tjedna dionice koje su porasle i prekrcati ovdje ispod 120. U petak je netko krenuo nestrpljivo ali je (vjerujem ZABA) ohladila situaciju. Oni će sad sigurno izaći do kraja.

Da tajming je dobro tempiran…možda je kolega inverter počeo drmat po asku s obzirom da je izašao iz ingre i 100%je bio u kešu pred par dana.[emo_cool]

New Report

Close