Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Zašto dionica pada, nakon dolaska Filipinaca pala je sa 250 na 115, o čemu se radi, u čemu je problem.
Zašto dionica pada, nakon dolaska Filipinaca pala je sa 250 na 115, o čemu se radi, u čemu je problem.
čekamo da sve “harpije” prodaju po 115-116, a tek tada ćemo krenuti u dizanje! zašto “harpijama” dati da zarade na ovoj dionici??? [emo_palacg]
Nemojte podcjenjivati LKRI.Slažem se da fundamentalno nije nikad bila jeftina ali LKRI je tzv. “narodna”,popularna dionica.Ako nam burza zaista malo žešće krene i stignu neki novi klinci potaknuti pričama o lakoj zaradi ovo bi lako moglo preko 200 kn.
Sjećam se priča 2005 kad je bila na 100 kn i komentara kako je skupa a na kraju završila na 1000 kn skoro.
Neće ovo još nigdje!
Ovo je kao mrtvi kapital i mislim da ljudi bježe zato.
Iako po mojim procjenama možemo očekivati i ovdje neki rast za nekih 30 dana.
Dotle mrljavljenje i cijeđenje.
Neće ovo još nigdje!
Ovo je kao mrtvi kapital i mislim da ljudi bježe zato.
Iako po mojim procjenama možemo očekivati i ovdje neki rast za nekih 30 dana.
Dotle mrljavljenje i cijeđenje.
Špekulantima je mjesec dana puno. Ulagačima vremenski malo 🙂
Malo po malo i evo Lkri na 108 kuna. A vrijeđali ste me svaki dan. Kako se sad osjećate kad ćete uskoro prodavati ispod 108 kuna ?
Zašto bi na 108, zašto ne bi na 98.
Malo po malo i evo Lkri na 108 kuna. A vrijeđali ste me svaki dan. Kako se sad osjećate kad ćete uskoro prodavati ispod 108 kuna ?
daj ne baljezgaj, cijena je i dalje na 115 kn, na koliko si i ti prodao pred 10 dana pričajući iste budalaštine….
Zato što pasti i na 88 kuna a onda se prodat za prosjek 100 kuna.
Sretan ?
A kada će na 298.
Nego na kojoj ti to burzi trguješ da je cijena LKRI na 108 kuna? Reko da kupim par tisuća, pa da radim arbitražu [emo_smijeh]