Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
smjesni ste ,camite vec 2 godine ovdje ,ljepite clanke i dokupljujete a top 10 vam iskrcava jos od 250-280 kn i super ste posao napravili ..ma mozes mislit…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
A i gospon Inverter (što to točno znači po samom korisniku, neka mi pomogne)kako je moguće da se često javlja po temama o dionicama koje, po njegovom, ne valjaju.
[/quote] je ,,bolji su vam ovi sto hvale i usput vam prodaju… friski primjer :DLKV
Naši bi već sklopili suradnju sa kinezima i sam ciklus međusobne razmjene dobara i usluga bi bio u punom jeku i naša lučica bi bila profitabilnija i dobit bi se povećavala međutim o tome ne odlučujemo mi sami pogotovo sad kad smo na pragu EU.NJemačka je jedna od zemalja EU koja nam već sada a pogotovo kad ćemo biti u EU daje određene smjernice koje će biti za obostranu korist a tu prvenstveno mislim na lobiranje prema svojoj luci Hamburg zanemarujući kineze.Uprkos svemu ulaskom u EU naša lučica će imati ogromne mogućnosti što širenja a što međunarodne suradnje sa drugim zemljama u EU i šire.
Evo pružam ti priliku ponovo pa me ti poklopi [emo_namigusa]
Evo pružam ti priliku ponovo pa me ti poklopi [emo_namigusa]
???
Ja sam uvijek na bidu. 7 puta nadokupljivao.[emo_palacg]
Molim te ne foliraj i ne pričaj samo da pričaš jer sam ja pokupio 80% od ovog što je prošlo. Isto kao i jučer i sve ove dane ovdje i na Atgr.
[emo_cool]Kolege i ja sam sa vama u “prvim redovima”,imam volje i živaca strpljivo čekati da mi se plijen približi!Tri mušketira u akciji![emo_cool][emo_cool][emo_cool]
Sve pet, samo ostavite municije i za dokup. Nikad se nezna jer ovi oblaci što se dižu nad Crobijem ne zvuče dobro. Mnogi će se sakrit u mišju rupu a mnogi iz nje neće ni izaći. Takav je život.
Sve pet, samo ostavite municije i za dokup. Nikad se nezna jer ovi oblaci što se dižu nad Crobijem ne zvuče dobro. Mnogi će se sakrit u mišju rupu a mnogi iz nje neće ni izaći. Takav je život.
Bilo bi pošteno da kažeš i da će netko propustiti voz. Najrealnu mogućnost si zanijekao i time oštećuješ male dioničare za propuštenu dobit.