Jel bude i kakav brod opet zalutao?
ZABA skrbnički skratio poziciju za 1.000 komada. Još samo 9.551 komad i glavni rušitelj još tamo od 250 kuna i filipinaca je out [emo_smijeh]
Kolega to vam je oko 2 tjedna ili još manje i povratak prema realnim cijenama a pritom mislim na razine od 150 i više je otvoren.Naša lučica je od geostrateške i nacionalne vrijednosti a samim time i naš ministar lobira u “srcu”Europe.Mišljenja sam da logikom zdravog razuma i ostalih čimbenika npr.kapacitet će se povećavati iz godine u godinu pa će i atraktivnost biti veća,zainteresiranost Kineza (znamo da oni imaju kapital a i znanje) će biti sve veća a sam ulazak u uniju nam otvara enormne mogućnosti!Moje subjektivno mišljenje je da je lkri jedna od 5 dionica koja ima najveći potencijal u 2013.i idućim godinama za “otključavanje” vrijednosti kao što bi to rekao jedan naš “stari”znanac.
za LKRI se slažem da spada među best buy…. zamjetna je višemjesečna akumulacija dionica na 115-120 kn, a zna se što slijedi nakon toga [emo_namigusa]
za LKRI se slažem da spada među best buy…. zamjetna je višemjesečna akumulacija dionica na 115-120 kn, a zna se što slijedi nakon toga [emo_namigusa]
Kolega inverter vas sarkastican stav i podbadanje ostalih clanova na vama svojstven nacin nikamo ne vodi.Sami sebe uzdizete i stalno pisete kako ste prodali u pravo vrijeme,kako ste zaradili…izvolite i napisite dali posjedujete doticnu dionicu i konkretan stav, a ne u nekakvim siframa.Smeta mi vase “pametovanje” i ponasanje kojim dajete naslutiti kao da znate nesto vise a ustvari nemate pojma ni sta cete sutra kupiti a kamo li nesto drugo.Ako vam je uzdizanje samog sebe na nekom xy forumu hrana za za dusu onda nastavite i zivite u svijetu maste i interneta. Znajte ako ste tu nekakav “frajer” u stvarnom zivotu je sasvim nesto drugo. Da bi te nesto prodali prvo trebate i kupiti,nemoguce je samo prodavati…lp i sretno. ps.zar stvarno mislite da se ovdje nece zaraditi??[emo_zacudjen]
ZABA skrbnički skratio poziciju za 1.000 komada. Još samo 9.551 komad i glavni rušitelj još tamo od 250 kuna i filipinaca je out [emo_smijeh]
uf, gledano prema količini zadnjih par tjedana pomislih da su do sad možda sve istresli a kad ono ima još … strpljen-spašen
Oni baš imaju neku čudnu taktiku sa tom prodajom. Uglavnom prodaju kad je cijena nisko [emo_smijeh]
Je, ako ne pogoduju nekome ili prodaju međusobno!
Samo se Vi tješite al ne zaboravite da će Vam prije rasta biti pad ravan potresu. Tek tad će podobni kupit za siću od poslušnika i okrenuti masnu paru. Bit će uskoro drž gaće, poplava u luci pa zato sačekajte i ostavite koju kunu za kasnije.