Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,65 | 161 | 21 | 7,65 | 7,70 | 0,00% |
Bill Gates@ skupljas ti vidim vec 2 godine na bidu…tako da…
@inverter
gospodo…ovaj razgovor je suvišan…nema tu nikakvog laprdanja…i slobodno pretjerajte s bidom…
@Inverter
Preporučio bih ti da posjetiš okulistu, jer krivo vidiš nešto. Prosjek ulaska mi je ispod trenutne tržišne cijene tako da se ne moraš brinuti za mene.
Jučer pojačan interes na kupnji Luke. Netko je pokušavao “simulirajući” prodaju skupiti na Bidu, ali nije išlo. Sad kad su neke druge stvari odrađene, a objava izvješća se približavam, očekujem sve veću gužvu na kupnji. Trenutna situacija me podsjeća na onu iz 2005. godine. Kad se pogleda graf (a nažalost ga ne mogu postati zbog nefunkcionalnosti novog foruma) vidi se da je dugogodišnja razina otpora tek na tamo bliže 300 kuna. Ovo je po meni jedna od potentnijih dionica na našem marketu, pogotovo sada kad nas očekuje ulazaka u EU, ulaganja i privatizacija, obnova nizinske pruge…[emo_novac][emo_novac]
Ne zanimljivo nego itekako bitno za Luku…No, u našim novinam svašta se piše i ljudi čekaju da krene projekt za stvarno. Naravno, tada ni cijena neće biti na ovim razinama…
Nešto se stanjila prodaja na Lučici. Ako se ne varam kroz 15tak dana će izaći i kvartalno izvješće koje bi prema najavama novog predsjednika uprave trebalo biti pokazatelj budućeg poslovanja Luke Rijeke. Ne vjerujem da bi on govorio nešto što ne zna :-).
Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju jer autor ovih redova ima četveroznamenkaste količine ove dionice. S time da je vodeća brojka tog četveroznamenkastog ipak za 1 manja od 4 [emo_smijeh]