Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,65 | 161 | 21 | 7,65 | 7,70 | 0,00% |
http://www.jutarnji.hr/zoran-milanovic-za-jutarnji–linic-i-cacic-dobro-znaju-sto-rade/1047565/
"Koliko smo blizu raspisivanja natječaja za velike investicije?
– Očekujem da će sve početi ove godine. Veliki projekti su Plomin, Luka Rijeka, željeznice."
Da li je zadnje vrijeme za ući? [sad]
vrijeme za ući ( u sve dionice) bit će iduća godina, kad nas 2013. kriza razvali do kraja….
vrijeme za ući ( u sve dionice) bit će iduća godina, kad nas 2013. kriza razvali do kraja….
[/quote]
pričaš o čemu…
1) nemaš dugove, imaš posao –> ti u krizi ne bi trebao biti
2) nemaš dugove, nemaš posao –> možda si lijen ili dobro situiran
3) imaš dugove, imaš posao –> možda si u krizi a možda i nisi … ovisi o input – output
4) imaš dugove, nemaš posao –> kriza te razvalila, a možda i nije … ovisi imaš li jamca
e sad, ovisi gdje se vidiš !
Da li je zadnje vrijeme za ući? [sad]
Neeee. Evo Milanović najavljuje kapitalne stvari, a ZABINI fond manageri prodaju dionicu. Ni prvi, ni zadnji put, ali izlazak fondova je uvijek BUY signal, ulazak fondova čisti SELL [lol]
"…predsjednik Uprave Luke Rijeka, izrazio je potporu projektu i predstavio rezultate Luke koja u srpnju bilježi povećanje tereta za 9,5 posto."
…
Vedran Devčić, predsjednik Uprave Luke Rijeka, izrazio je potporu projektu i predstavio rezultate Luke koja u srpnju bilježi povećanje tereta za 9,5 posto.
…
ovdje zaista mogu samo reći mi gradimo prugu, pruga gradi nas!
Nadam se da ste kupili karte za Rijeku. Hu, hu…
imam i već sam dugo u minusu.
Sprema se delegacija u Kinu, valjda tražiti ou ekipu potencijalnih investitora.
Druga delegacija ide dalje žicat EU pare za most.
Možda oživi malo tržište.