LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,65
161
21
7,65
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@lopi

Sve to stoji što si rekao, ali prava su pitanja:
a) da li je ova Vlada sposobna provesti jedan takav složeni posao (u što sam sve manje uvjeren nažalost) jer nije u igri samo luka, tu su naravno nova pruga pa distribucijski centar itd… treba tu iskaza prilično sposobnosti i organizacije da bi bili konkurentni
b) prije takve odluke treba dobiti odobrenje EU-a: da li oni stvarno žele dopustiti Kini da dobije tako bitan strateški ulazak za svoju robu prema središnjoj Europi?
c) HR treba ostati ovisna o EU kapitalu i bankama, a tu im se Kina naravno ne uklapa

Vidjeti ćemo…

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Iz-rijecke-luke-60-kontejnerskih-vlakova-svakog-tjedna-Do-2014.-ICTSI-ulaze-244-milijuna-kuna

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Lov-na-fotelju-uprave-Luke-Rijeka-i-Denis-Vukorepa-u-utrci-za-treci-mandat

A?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

šta se čeka ajmo na 500 kuna?!
[lol]

Sad bar znate tko će izvlačiti novce iz lkri

http://www.poslovni.hr/vijesti/sdpovski-suprug-novi-predsjednik-uprave-luke-rijeka-208645.aspx

H&S obrazac ovdje ,,target 80-90 kn ..stavite kulju ali nemojte kukat kad dodje tamo…
[angry] post je zabiljezen [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

H&S obrazac ovdje ,,target 80-90 kn ..stavite kulju ali nemojte kukat kad dodje tamo…

moze neka slika?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Dobar dan javljam se isporovociran izborom Devčića (teško da je gospodin) za predsjednika Upravnog odbora Luke, jer je potpuno nesposoban i kao čovjek i kao radnik, da ima imalo obraza platio bi zaostale plaće bivšim i sadašnjim zaposlenicima firme Eurodelta, porez državi kako bi ti isti ljudi mogli barem dobiti povrat poreza, ako već nemogu dobiti novce koje su zaradili poštenim radom. Jedina kvalliteta Devčića je što spava s saborskom zastupnicom (što očigledno jako puno znači). Dotični nema blage veze o poslu, radnicima, problematici ali očito veze s Obijem, i nadbiskupom Devčićem nešto znače. SDP + CRKVA = predsjednik UO Luke (dobar dogovor zlata vrijedi).
A vi rajo i dalje drljajte za te majstore i budite svjesni da se do sada igrao sa firmom od 20 ljudi, a sada mu je porastao apetit pa mu je supruga omogućila novu igru (kako s…… što više radnika).
Vidimo se radnici Luke na HZZZ-u na Bulevardu oslobođenja.

moze neka slika?
[/quote]
imas tu sa desne strane na istoimenoj temi graf ,h&s ko kuca.. a tamo cu ti na igh stavit sliku sa targetom koji je blizu,,inace smo polemizirali oko 800 kn..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jako dugo se bavim TA ali na zalost tu ne vidim nikakvog H&S uzorka. Da bi ga vidio morao bi upotrijebiti podosta maste. U slucaju, da bi to bio, onda bi tvoj target trebao biti dosta nizi od navedenog, trebao bi biti nizi od prijasnjeg dna. I ja bi to zelio
[wink] .

Inace indikatori koje pratim u bliskoj boducnosti ne prikazuju takve slike.

Meni je ovo odlično po 118.

moze neka slika?
[/quote]
imas tu sa desne strane na istoimenoj temi graf ,h&s ko kuca.. a tamo cu ti na igh stavit sliku sa targetom koji je blizu,,inace smo polemizirali oko 800 kn..
[/quote]
Inverter,
Neće ovo ići po tvom predviđaju. Mislim baš obrnuto.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close