LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
786
104
7,55
7,70
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zaba je opet postala aktivna. Interesantno je da nisu prodavali kad je cijena bila na 150, ali na 100,110,120, 130 su prodavali. Uvjeren sam da su i u utorak prosipali na 128 kn. Vidjet cemo sutra.

Ovo rušenje cijene radi jeftinijeg dokupa je već napeto, a i tko zna čijim novcima nekome se pogoduje ?
[/quote]

Pa ako me sjećanje dobro služi radi se o investicijskim fondovima Zagrebačke banke.
[/quote]

A zar nije šef Hanfe od tamo ?

ako se uskoro ne pojave kinezi, ovo će potonuti jer smo već prekrcani [yawn]

kako je nasilno pupao tako danas nasilno ruši, valjda da bi opet pumpao [lol]

Nešto ste posustali [shocked]. Ajmo narode ovo je prilika,dokumentacija će biti gotova za dvije do četiri godine…gradnja pruge cca. šest godina, ako ne bude po planu (a nebude jer ništa ni dosad nije bilo ) malo će se odužiti [yawn].

Za nekih deset do petnajst godina prvi Čiro će protutnjati novom prugom za Budapest [thumbsup].Ako ovo nije prilika onda neznam što je??
I ja ću kupovati….na 110kn [wink]

Evo ga, još malo pa ponovo u šoping [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

117,00 kuna po dionici je preskupo.

Jeftinije mi je kupiti, kada opet prijeđe 150,00 Kn. [lol]

117,00 kuna po dionici je preskupo.

Jeftinije mi je kupiti, kada opet prijeđe 150,00 Kn. [lol]

Ups, još malo, pa je vrijeme za akciju! [kiss]

kako su se brzo zaboravila ogromna ulaganja u luku, infrasturkuturu, želju kineza da kupe LKRI itd. pa su majstori na brzaka zatukli cijenu sa 155 na 120 kn [rolleyes]

kako su se brzo zaboravila ogromna ulaganja u luku, infrasturkuturu, želju kineza da kupe LKRI itd. pa su majstori na brzaka zatukli cijenu sa 155 na 120 kn [rolleyes]

ništa se nije zaboravilo, kinezi strpljivo čekaju na 117 i niže [undecid]

ništa se nije zaboravilo, kinezi strpljivo čekaju na 117 i niže [undecid]
[/quote]

Evo kako stvari izgledaju sutra je target od 117 tu, znači shoping samo što nije počeo, ili se možda očekuje skroz diskontna cijena?

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

sutra je target od 117 tu, znači shoping samo što nije počeo, ili se možda očekuje skroz diskontna cijena?

ja sam lagano počeo kupovati oko 120 kn, kad ovo opet grune prema gore bit će u pola sata na 150 kn [cool]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

Po kretanju indeksa danas ćemo u EU gledati rebound. S obzirom da se skupljalo prekjučer i jučer oko 120, mogla bi i naša lučica malo gore.

Po kretanju indeksa danas ćemo u EU gledati rebound. S obzirom da se skupljalo prekjučer i jučer oko 120, mogla bi i naša lučica malo gore.

Ma daj ne brsljaj bezveze…Azija raste jer je rastao BDP Australije, a Europa pada jer će imati malo od tog rasta. DA ne velim koliko će imati luka od tog rasta [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

New Report

Close