LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bilo je i vrijeme da napokon izađu s informacijama,šta i kako..strpljen spašen!ugodan dan sutra svim dioničarima LKRI!vidim neki su već pred kraj počeli tući…ima toga još,samo laganini!

Peace!
[cool]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Citat za sve nevjerne tome,koji i dlaje smunjaju da ćemo opet prema gore:”Iznova potvrđeni kineski interes za Luku Rijeku (ZSE:LKRI-R-A) podigao je njezine dionice 5,1 posto, na 144,19 kuna, uz 241 tisuću kuna prometa, čime su one i legitimne dobitnice dana.” polako se diže promet!hihihi

Čovječe,da je ovakva medijska kampanja bila na pTKM brijem da bi odletila na 500kn…ide ovo definitivno prema gore!

pa gdje si ti bio dok jenedavno LKRI rasla sa 100 na 145-150 kn?!?! prespavao si to?!? [rolleyes]
[/quote]
Da rasla je od od 2/2012 do 5/2012 sa 100 na 150kn, ali je isto bez ikakvog posebnog razloga pala sa 195,15kn 31.05.2011.godine na 100kn u 2/2012

Kolega loti,potpisujem sve što ste napisali!

Čovječe,da je ovakva medijska kampanja bila na pTKM brijem da bi odletila na 500kn…ide ovo definitivno prema gore!

pa gdje si ti bio dok jenedavno LKRI rasla sa 100 na 145-150 kn?!?! prespavao si to?!? [rolleyes]
[/quote]
Da rasla je od od 2/2012 do 5/2012 sa 100 na 150kn, ali je isto bez ikakvog posebnog razloga pala sa 195,15kn 31.05.2011.godine na 100kn u 2/2012

Kolega loti,potpisujem sve što ste napisali!
[/quote]
KAk sad ti potpisuješ ono što je on napisao?????? Ti si ko oni sa magistarskim radovima…drugi napisali a treći potpisali…BRAVO [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ispričavam se ako je to netko već zalijepio, ali od viška informacija glava ne boli:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Iz-rijecke-luke-60-kontejnerskih-vlakova-svakog-tjedna-Do-2014.-ICTSI-ulaze-244-milijuna-kuna

Ispričavam se ako je to netko već zalijepio, ali od viška informacija glava ne boli:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Iz-rijecke-luke-60-kontejnerskih-vlakova-svakog-tjedna-Do-2014.-ICTSI-ulaze-244-milijuna-kuna

Pa da samo naprijed [thumbsup] [thumbsup] još jedino niste ništa iz plejboja zaljepili svi ostali glasnici su pokriveni…po nekoliko puta [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ova tema postala je tema jehovinih svjedoka. Imajte na umu da cijena potpomognuta likvidnosti na ovome volumenu izaziva kratokoročnu pohlepu. Bez OMF-ova, ne cveta cveće ni u ovo preduzeće. Poštedite me clipping servisa serviranog za prilično ograničenu javnost.

Nemam namjeru kupovati, niti da padne na razinu od početka godine.

Hvala [smiley]

ovdje bi moglo doći do pretovara, a to je vrlo opasno za stabilnost broda, malo se pretjeruje s tim kineskim kontejnerima

Nemam namjeru kupovati, niti da padne na razinu od početka godine.

" Ljudi koji kažu da nešto ne mogu učiniti ne bi trebali ometati one koji to mogu učiniti."

[smiley]

Nije mi jasno kako to da pada, a toliko je pejstanih članaka kako leti u nebo [shocked] [shocked]

znači sad bi trebala početi rasti: http://www.poslovni.hr/vijesti/ovo-je-10-dionica-na-koje-su-ulagaci-bacili-oko-je-li-vasa-medu-njima-205415.aspx

Iskreno.

Sa ovolikim p/s i p/b nema šanse da bih trenutno uz sve špekulacije i najave dao više od xx kuna po dionici.
Ovo naravno nije nagovor na ništa.

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close