LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi dečki iz Audia su srokali LKRI tu gdje je, a i ne samo LKRI isto su napravili i s KSST, a evo vidim krenili su i sa ACI-em. Dugo sam bio u ovoj dionici i zanimljivo mi je da čim se stvori neka likvidnost tada se otpuštaju dionice. Ako su se braniteljima trebale podjeliti dionice zašto to nije učinjeno odjednom nego se to radi malo po malo, ako je Audio prodavao ili prodaje na burzi zašto to nije učinjeno blok transakcijom pošto dionica stvarno ima potencijala pa valjda i interesenata?
Na potpis ugovora o izgradnji Zagrebačke obale dionica uopće nije reagirala, a sad je svaki dan čajniz dej za luku, a poslovne novine prenose li ga prenose, za sada nemam živaca za nju

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Vlada RH zna da ovaj put ne smije ispustiti šansu s kineskim investicijama kako bi opravdala svoje postojanje. Bez obzira na eventualno protivljenje Europe ona zna da nam milijarda € godišnje dolazi automatizmom nakon 1. srpnja 2013. pa tako neće odbiti Kineze daulože već sada.

Ma slažem se, Vlada mora nešto napraviti sa stranim investicijama,(jer ih za sad gotovo i nema) Kinezi imaju velike apetite, i traže sve moguće načine da si otvore Europsko tržište. Ovi Kineski predstavnici su stvarno ozbiljno zagrizli za Hrvatsku i vjerujem da će tu pasti poslovi.
Bili su danas i u Rijeci, Zagrebu, odlaze u Dubrovnik, njihovi diplomati užurbano pohode i Pantovčak i Markov trg. Oni su u totalnoj ofenzivi, evo to se vidi skoro u svim tiskovinama koje čovjek danas otvori, npr.
Vaš link

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

malo detaljnije o tvrtkama i proizvodima koje će profitirati: http://www.vecernji.hr/biznis/kineske-tvrtke-zainteresirane-proizvodnju-hrvatskoj-clanak-409729

http://www.poslovni.hr/vijesti/luka-rijeka-moguca-kineska-vrata-u-europu-204728.aspx

treba dodati da je pbz od 25.04 kupio 8500 komada…

Šta!?sutra na otvaranju najbrži prst?!!

[cool]

p.s.Dobro je,jedan kolega gore napisao nešto s ečesto po novinama spominju kinezi (očito je da su u ofenzivi),uglavnom,želim reći di ima dima ima i vatre!pametnom dosta.

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Samo me zanima kako će se ponašati Audio idućih dana, inače želim vam svima koji imate LKRI da zaradite 100%

Samo me zanima kako će se ponašati Audio idućih dana, inače želim vam svima koji imate LKRI da zaradite 100%

Daj prijatelju malo pojasni, odnosno prognoziraj "Što ako", jer stvarno to s Audio unosi neku nesigurnost u tu dionicu, kakva može biti pozadina svega?, i zašto?

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

Ipak je bila navlakuša od petka, obrana je prilično oslabila.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovi dečki iz Audia su srokali LKRI tu gdje je, a i ne samo LKRI isto su napravili i s KSST, a evo vidim krenili su i sa ACI-em. Dugo sam bio u ovoj dionici i zanimljivo mi je da čim se stvori neka likvidnost tada se otpuštaju dionice. Ako su se braniteljima trebale podjeliti dionice zašto to nije učinjeno odjednom nego se to radi malo po malo, ako je Audio prodavao ili prodaje na burzi zašto to nije učinjeno blok transakcijom pošto dionica stvarno ima potencijala pa valjda i interesenata?
Na potpis ugovora o izgradnji Zagrebačke obale dionica uopće nije reagirala, a sad je svaki dan čajniz dej za luku, a poslovne novine prenose li ga prenose, za sada nemam živaca za nju

AUDIO ima i može pa ruši cijenu da bi kupio jeftinije, kao što se PBZ nakrcava (25.04 kupio 8500 komada)

AUDIO je najjači trejder na tržištu [lol] [lol] [lol] prestrašno…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Daj prijatelju malo pojasni, odnosno prognoziraj "Što ako", jer stvarno to s Audio unosi neku nesigurnost u tu dionicu, kakva može biti pozadina svega?, i zašto?
[/quote]
Pa nemam pojma koja je pozadina, ali recimo da sam imao LKRI dok je bila prošle godine i 280, a od tada je iskrcao desetke tisuća. Čini se da ne pitaju za cijenu, mislim da su je prodavali i na 100, znači ovo im je ludilo od cifre, međutim nikad ne znaš možda se i opamete i stanu.

New Report

Close