Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 6,05 | 7,55 | -1,31% |
ekipa je par dana kupovala na 142-145, jučer je digla cijenu i iskrcala se na 150-153… i to je bilo to [yawn]
[/quote]
a tranasakcije kupnje preko 1000 komada po asku su vjerojatno lupali neki kao ti 😉
[/quote]
Ma ljudi pratim ovo skoro cijeli tjedan, ali to podizanje cijene preko 150.kn me je jako začudilo. Ništa se znakovito nije dešavalo cijelo jutro, i onda ekipa u 13:00 h, gas, to se 20 minuta mijenjalo stanje na „investoru“ koda je sutra privatizacija. Da bi se danas cijena ponovno vratila na razinu koja je bila prije tog napumpavanja.
Tko zna, možda netko zna puno više od nas običnih forumaša, ali valjalo bi polako uskakat u vlakić jer uskoro sigurno kreće, prema negdje.
[rolleyes]
Toooooo, jako…ide to opet na 500 !!!
Nadam se da će drugi kupiti od mene po bar 200 !!! [thumbsup] [thumbsup]
Jesu li Kinezi krenuli u invaziju na luku?
Vidim toliko ih ima da je odmah pala razina mora sa 150 na 140 u prvih pola sata napada.
[shocked] [shocked]
moje mišljenje je da će kinezi ući u luku rijeka kao što su ušli u grčku luku piraeus, s time da je prednost rijeke što je puno bliža zapadnoj europi a najveći plus je što piraeus uopće nema željezničku prugu [shocked]
btw, kineski izvoz u EU 2009. je bio 214 milijardi eura, primarno kroz sueski kanal
Onaj dan kada se netko žurio ući, danas naprosto želi izaći.
Onaj dan kada se netko žurio ući, danas naprosto želi izaći.
DA tako to oni vama rade..ulaze-izlaze, ulaze-izlaze, nutra-van, nutra-van…i tako se zabavljaju [thumbsup]
A kako je vama???
Jel to audio opet otvorio pipu ili se to meni samo cini?
Vodeći ljudi kineske kompanije China Ocean Shipping Company (COSCO) nakon današnjeg razgovora postali su najozbiljniji potencijalni ulagači u Luku Rijeka – odgovorio nam je danas visoki Vladin dužnosnik na pitanje koliko su Kinezi zaista ozbiljno zainteresirani za ulaganje u riječku luku.
haloo? i tako pasos do pasosa..