LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 23:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

DA migra, skoro si skroz u pravu…moj target je 75 kn….ne kažem da neću (i da nisam ) špek kulativno ulazio na dan-dva da ubodem koju lipu…..ako ikad jako uđem na dugo to će biti na razinama oko 75 kuna…a ti vrti glavom koliko hoćeš [thumbsup] [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Danas kad sve ide prema dolje,(zbog valjda svijetskih burzi, ili Francuza) neznam.
Ali LKRI- ne gubi panično, već onak znalački, malo pomalo.

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

istina, snažna potpora [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mora se malo podignuti ljestvica ako se želi kupiti.Sve je manje papirića na ovim razinama,lp

http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-odnosi-ini-negativno-utjecu-hrvatsku-madarsku-clanak-406401

Zoran Milanović rekao je da su razgovarali o projektima razvoja riječke luke, LNG terminala i nizinske pruge. Priznao je da je s Orbanom razgovarao i o odnosima između Ine i MOL-a, odnosno Hrvatske i MOL-a.

evo i Mađara u igri….kod LKRI bi mogla biti brza privatizacija, zato treba ubaciti pokoji komad LKRI u škrabicu, moglo bi uskoro opet biti vatreno [cool]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

danas je bilo na zse uz LKRI zelena i ova dionica,sutra uz LKRI bi opet mogla biti repriza….. 203884.aspxVaš link

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Novinari vele da su premjeri razgovarali sat i pol nasamo, tko zna koje su sve stvari dogovarali, vrlo je vjerovatno da su razgovarali u nizinskoj pruzi i Riječkoj luci,(to oni goovre u svojim izjavama) puno je tu još posla, ali je sigurno da Milanović mora nešto pokrenuti, inaće brzo gubi izbore.

Vaš link

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

U petak očekujem znatan (explozivan) rast cijene jer će navodno onaj brod sa tajlanda dovesti čak dvostruko više kontejnera…priča se o čak 20…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

http://www.2shared.com/photo/zZP4ewXG/LKRI17.html

za vatrenog

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Malo straha + malo manipulacije = eto prometa !

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

da nije taj naš brod malo skrenuo s rute, tko to navigava ?

CMA MAUPASANT – 299m i 4870 TEU. Po planu danas.

New Report

Close