LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto sad panično prodajete LKRI?? Zar vam je teško čekati 15 godina dok promet počne rasti…odmah nakon nove recesije – depresije. A još jučer je to bila raketa [shocked]. Sad ljepo nazad na 110.

ne daju kinezi nazad, oni su blizu japanaca,
a znamo da su japanci tvrdoglavi,
nose kacige i kao kamikaze, jer poštuju Zakon o zaštiti na radu

A šta ako Kinezi već sad ovo kupuju!!!???? [shocked]

"Only dead fish swim with the stream"

Šta bi, šta bi???
Vjerojatno je sve u redu i samo treba dalje dokupljivati jel????

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

A šta ako Kinezi već sad ovo kupuju!!!???? [shocked]

ništa,smiju i kinezi nekada izgubiti

…rekao sam da če biti to pravi biser…

I ja to isto mislim,2022 kad završe nizinsku prugu ovaj će biser imati fundamente kao Luka Koper!!!

Luka Koper fundamenti

P/E 14.28
P/B 0.56
P/S 1

[/quote]
Sve biser do bisera,a posoji mogućnost da se kinezi spuste malo južnije do PLOČA pa da se zadovolje sa tim pustim hektarima obale i tim silnim milijunima na računu?U svakom slučaju, svaka investicija stranaca je dobro došla.Ipak nam ostaje da pratimo čačića sa službenim informacijama he he [wink]

…rekao sam da če biti to pravi biser…

je onome tko ga se brzo riješio
[/quote]
[thumbsup]

samo što nije...

koliko negativnih komentara na 7000000 kuna prometa u 3 dana s prosjecnom cijenom od 150 kuna

puno malih dionicara nema hrabrosti da uleti u vlakove kao ingra,ptkm i lkri i izadje vanka sa nesto dobiti.

koliko negativnih komentara na 7000000 kuna prometa u 3 dana s prosjecnom cijenom od 150 kuna

puno malih dionicara nema hrabrosti da uleti u vlakove kao ingra,ptkm i lkri i izadje vanka sa nesto dobiti.

normalno da nemaju hrabrosti jer su uletali u PTKM na 350-380 kn, u INGR na 10-12 kn i gadno popušili na tim navlakušama pa se sad boje da i ovdje nakon 30% rasta u par dana opet ne popuše! [bye]

http://hr.seebiz.eu/infrastruktura/kinezi-zele-da-prugu-zagreb–rijeka-gradi-20000-njihovih-radnika/ar-33128/

Kako će sada Čačić riješiti nezaposlenost

This May Be as Good as It Gets for Stocks in 2012 Barrons.com
The stock market may already have seen its best levels for 2012 —

Mislim da je ovo odgovor na mnoga pitanja

Kinezi žele da prugu Zagreb – Rijeka gradi 20.000 njihovih radnika

http://www.seebiz.eu/kinezi-zele-da-prugu-zagreb–rijeka-gradi-20000-njihovih-radnika/ar-33128/

20 000 radnih mjesta trebalo bi dati Kinezima a ne nasim radnicima
Ne zvući kao fer pogodba no bumo vidili…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

http://hr.seebiz.eu/infrastruktura/kinezi-zele-da-prugu-zagreb–rijeka-gradi-20000-njihovih-radnika/ar-33128/

Kako će sada Čačić riješiti nezaposlenost

Ma super, sa sobom neka dovedu i obitelji, a mi ćemo im za zahvalu dati državljanstvo pa ćemo imati 100.000 novih hr. državljana [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close