LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,55
619
82
6,05
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

radi se o koncesiji sličnoj kao za autoceste. Dakle na određeni rok. I kinezima i nama dobro

Jooj,što volim ove "prognozere" pesimiste,i kad raste 20% i 30%,oni uvijek kukaju nešto i prognoziraju nekakv pad,činjenica je ta da LKRI ima preogroman potencijal i da to baš nije iskazano na cijeni dionice (koji bi bar brat bratu trebao biti 210,00kn),tako je i na PTKM bilo ma nema šanse da prijeđe 220,00kn a ona dotakla čak i 380,00kn….uglavnom, želim reći ljudi,investitori mali i veliki,slušajte samo sebe i svoje procijene a ovdje dodjite samo kako bi ste osjetili "vibru" da vidite jel ima još netko tko dijeli vaše mišljenje i ništa više…a što se tiče pada cijene LKRI (pa tako i u buduće bilo koje dionice) njega će uvijek biti,to zna i moja baba,ali što se trenutno tiče LKRI očekujem daljni rast i tek krajem tjedna blagu korekciju(ako uopće do nje i dodje).

p.s.zašto bi prodavali na 160 kad možeš na 2xx,oo

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@mida

kako misliš "koncesija"? pa LKRI ima koncesiju na pomorskom dobru, što bi sad netko uzeo koncesiju na kocesiju? to još nisam čuo [undecid]

radi se o koncesiji sličnoj kao za autoceste. Dakle na određeni rok. I kinezima i nama dobro

Evo kolega kanabis je odgovorio, ali kao će se to odraziti na dioničare ?

Imamo i činjenicu da je LKRI upravo na 2 book-a, znači najskuplja uz INA na ZSE ?

LKRI – kretanje cijene u zadnje 3 godine
——————————————-
2009 HI=309 …… LO=79 ……. AVG=194
2010 HI=220 …… LO=161,54 … AVG=190,77
2011 HI=267,02 … LO=95,1 ….. AVG=181,06
——————————————-
2012(HI=157,45) .. (LO=96,5) .. (AVG=126,98)
——————————————-
(izvor informacija limun.hr & mojedionice.com)

Optimist - loše informirani pesimist

@mida

kako misliš "koncesija"? pa LKRI ima koncesiju na pomorskom dobru, što bi sad netko uzeo koncesiju na kocesiju? to još nisam čuo [undecid]

Evo kolega kanabis je odgovorio, ali kao će se to odraziti na dioničare ?

Imamo i činjenicu da je LKRI upravo na 2 book-a, znači najskuplja uz INA na ZSE ?
[/quote]
A na 240 bez Filipinaca i Kineza, na koliko je bila book-a?

Netreba zaboravit, da je u Četvrtak u Briselu sastanak predstavnika Kineske kompanije sa vladinim predstavnicima, najava je da bi se mogli dogovorit novi datumi i modeli o modalitetima preuzimanja -surednje glede LUKA RIJEKA i željeznica.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Predstavnici kineske brodarske kompanije informirali su premijera Milanovića i ministra Hajdaša Dončića o svom interesu za poslovanjem s Lukom Rijeka kao poveznicom sa Srednjom Europom. Kina pridaje sve veću pozornost regiji Srednje Europe, rekao je glavni direktor COSCO grupe Wei Jiafu, što dokazuje i skorašnji sastanak u Varšavi, gdje će kinesku delegaciju voditi premijer Wen Jiabao .
————————————

Bravo čestitam svima, vjerovao sam u vas i niste me razočarali [thumbsup]
lijepo je kada ste tako poslušni i kada je obrazac ponašanja tako jednostavan, puno se onda može zaraditi….
nemojte ni danas odustati, BUY, BUY, BUY…ide to još UP, UP, UP…. [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

vijesti s EU burzi sve su lošije pa će mnogi sutra kaiptalizirati dobiti nakon 2 dana rasta

škicni pre market u Amera, evo i zašto
http://www.business.hr/burza/ulagaci-iznenadjeni-rezultati-at-t-a-applea-i-3m-a-lansirali-wall-street

vidi kako je Azija vozila noćas

a za kraj okreni otvaranje u Europi
………………………………………………….. [thumbsup]

free flow information

tko je nutra može kalkulirati hoće li izaći danas ili sutra (jer ni ova špekulacija s kinezima neće trajat duže od 3 dana-a danas je 3. dan), a jučer je 26.000 komada prošlo po 148,xx kn i to je velikim dijelom špekulativni kapital koji će također bježat van čim LKRI prijeđe 160 kn

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

tko je nutra može kalkulirati hoće li izaći danas ili sutra (jer ni ova špekulacija s kinezima neće trajat duže od 3 dana-a danas je 3. dan), a jučer je 26.000 komada prošlo po 148,xx kn i to je velikim dijelom špekulativni kapital koji će također bježat van čim LKRI prijeđe 160 kn

A zašto? Ako ne raste svaki dan po 20% ili koji dan padne lagano, da li je to razlog za rasprodaju dionica???? Usput, noćas je ^N225 rastao za 0,98% !!! Svakako dobar znak i za zse.

Usput, noćas je ^N225 rastao za 0,98% !!! Svakako dobar znak i za zse.

RAno jutros je i MOJ19 rastao skoro 37 % [thumbsup] [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

New Report

Close