Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Već u četvrtak nastavak razgovora premijera i ministra sa predstavnicima kineske vlade u Varšavi na gospodarskom forumu .
izgleda da im Milanović želi što prije prodati LKRI, bit će da su nam financije u banani [rolleyes]
Nešto ste posustali [shocked]. Ajmo narode ovo je prilika,dokumentacija će biti gotova za dvije do četiri godine…gradnja pruge cca. šest godina, ako ne bude po planu (a nebude jer ništa ni dosad nije bilo ) malo će se odužiti [yawn].
Za nekih deset do petnajst godina prvi Čiro će protutnjati novom prugom za Budapest [thumbsup].Ako ovo nije prilika onda neznam što je??
I ja ću kupovati….na 110kn [wink]
Imamo 4Z na djelu. Lijepo se iskrcao pa bi opet unutra ali po 5 kuna pa da odmah ode na 500! Daj budi normalan. Ovo je raketa. Samo dok svi saznaju. Jučerašnji mali promet znači malo nakrcavanje. Pravi rast tek idući tjedan. I ovo danas je kikiriki od prometa šta tek slijedi.
Nešto ste posustali [shocked]. Ajmo narode ovo je prilika,dokumentacija će biti gotova za dvije do četiri godine…gradnja pruge cca. šest godina, ako ne bude po planu (a nebude jer ništa ni dosad nije bilo ) malo će se odužiti [yawn].
Za nekih deset do petnajst godina prvi Čiro će protutnjati novom prugom za Budapest [thumbsup].Ako ovo nije prilika onda neznam što je??
Imamo 4Z na djelu. Lijepo se iskrcao pa bi opet unutra ali po 5 kuna pa da odmah ode na 500! Daj budi normalan. Ovo je raketa. Samo dok svi saznaju. Jučerašnji mali promet znači malo nakrcavanje. Pravi rast tek idući tjedan. I ovo danas je kikiriki od prometa šta tek slijedi.
[/quote]
..slažem se..idući tjedan će prić 200 i tu će se vrtit cijena…
Ministar Siniša Hajdaš Dončić vrijednost projekta gradnje nizinske pruge procijenio je ugrubo na oko tri milijarde eura, a dalji razvoj Luke Rijeka u sklopu kojeg bi se gradila i luka kći na otoku Krku ministar je procijenio na vrijednost između pola milijarde i milijardu eura.[/u
Naš izvor iz Vlade kazao nam je da su Kinezi prvenstveno zainteresirani za preuzimanje Luke Rijeka i njezino širenje, odnosno gradnju terminala na Krku koji bi postao glavni kontejnerski terminal.
krkn.m ti ga, na Krku
[rolleyes] [shocked]
[/u]
promet je već 1,5 milijun kuna i skoro 11.000 dionica. prošli put je LKRI nakon ulaska Filipinaca otišla sve do 260 kn, sad bi mogla bar do 200 kn [cool]
Interesantno!!!!
Ocito im je mali kapacitet u LKRI pa zele graditi Luku kcer na Krku.
…samo nije mi jasno što je se do sada čekalo na tu prugu, davno bih prešišali koper… [thumbsup]
Na kupnji je preko 12.000 komada, od toga je iznad 140 kn oko 3000 komada. Ovaj rast mogao bi potrajati malo dulje vrijeme [thumbsup]
Luka Rijeka je zlatna koka svima a samo nama nije .S obzirom na sadasnje poslovanje i ova cijena je previsoka ,ali s obzirom sta nas ocekuje u buducnosti mislim da je ova dionica vec tribala biti na 200 kn.Mi dionicari kupujemo buducnost a luka rijeka to je.
Gledajući ovako sa strane malo ipak čudi niži promet, bit će malo jače od 2 mil kn, nije baš da su se svi raspametili. Također i bid je još ispod aska..
Za LKRI nije nikad trebalo pameti pa tako ni sada.Većina zna(barem se nadam) da bi prve pozitivne efekte LKRI imala tek 2020 ako se zaista izgradi nizinska pruga ali svejedno kupuju jer…jer znamo zašto…ZSE ko ZSE… [wink]