Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Ode ovo u nebesa!!mislim da će biti bogati,oni koji budu ovaj i idući tjedan u ovoj dionici!
repriza ala PTKM!
slažem se! s time da će ovdje uskoro doista biti privatizacije!
LKRI uskoro očekujem preko 200 kn….a ako se uključi i neki veći igrač tipa xy, onda bi moglo i puno više [thumbsup]
Očekujem danas i sutra po još jednu pozitivnu dražbu! Bude li kakvih novih vijesti i više od toga. [thumbsup]
I ja kažem…..htio sam po 141, al mi ne dozvole…morat ću po 161…dovraga i bestraga [angry] [angry]
[/quote]
…..evo možeš sada po 141 ,nije potreba da kupuješ po 161 [lol]
[/quote]
on se već odavno izjasnio njegov je target ispod 100 kn
uzalud mu prolivena sva tinta zadnjih par mjeseci
ostale mu samo suze žalosnice [bye]
Sutra u 10 probijamo 150 [thumbsup]
koja cenzura ovdje!LOL
I ja kažem…..htio sam po 141, al mi ne dozvole…morat ću po 161…dovraga i bestraga [angry] [angry]
[/quote]
…..evo možeš sada po 141 ,nije potreba da kupuješ po 161 [lol]
[/quote]
HA, ha, ha, hahahahah petina…baš si ti neki šaljivđija [thumbsup] [thumbsup]
Već u četvrtak nastavak razgovora premijera i ministra sa predstavnicima kineske vlade u Varšavi na gospodarskom forumu .
@lojtra
a tko ti kaže da bloger ne kupuje? taj ne propušta dobre prilike, ali se ne pokazuje u top10 dok ne skupi koliko si je zacrtao
Nešto ste posustali [shocked]. Ajmo narode ovo je prilika,dokumentacija će biti gotova za dvije do četiri godine…gradnja pruge cca. šest godina, ako ne bude po planu (a nebude jer ništa ni dosad nije bilo ) malo će se odužiti [yawn].
Za nekih deset do petnajst godina prvi Čiro će protutnjati novom prugom za Budapest [thumbsup].Ako ovo nije prilika onda neznam što je??
I ja ću kupovati….na 110kn [wink]