LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

I ja kažem…..htio sam po 141, al mi ne dozvole…morat ću po 161…dovraga i bestraga [angry] [angry]
[/quote]
…..evo možeš sada po 141 ,nije potreba da kupuješ po 161 [lol]

Izgleda da vas je Peyo dobro potopio s 50% zarade, a i nema xy da ovo pošteno napumpa [tongue]

Ode ovo u nebesa!!mislim da će biti bogati,oni koji budu ovaj i idući tjedan u ovoj dionici!

repriza ala PTKM!

slažem se! s time da će ovdje uskoro doista biti privatizacije!
LKRI uskoro očekujem preko 200 kn….a ako se uključi i neki veći igrač tipa xy, onda bi moglo i puno više [thumbsup]

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

Očekujem danas i sutra po još jednu pozitivnu dražbu! Bude li kakvih novih vijesti i više od toga. [thumbsup]

I ja kažem…..htio sam po 141, al mi ne dozvole…morat ću po 161…dovraga i bestraga [angry] [angry]
[/quote]
[/quote]
on se već odavno izjasnio njegov je target ispod 100 kn
uzalud mu prolivena sva tinta zadnjih par mjeseci
ostale mu samo suze žalosnice [bye]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Da je ovdje bloger cijena bi već bila 300 kn!

Sutra u 10 probijamo 150 [thumbsup]

koja cenzura ovdje!LOL

cash je cash,a sve ostalo je sex!

[/quote]
[/quote]
HA, ha, ha, hahahahah petina…baš si ti neki šaljivđija [thumbsup] [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Već u četvrtak nastavak razgovora premijera i ministra sa predstavnicima kineske vlade u Varšavi na gospodarskom forumu .

@lojtra
a tko ti kaže da bloger ne kupuje? taj ne propušta dobre prilike, ali se ne pokazuje u top10 dok ne skupi koliko si je zacrtao

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Nešto ste posustali [shocked]. Ajmo narode ovo je prilika,dokumentacija će biti gotova za dvije do četiri godine…gradnja pruge cca. šest godina, ako ne bude po planu (a nebude jer ništa ni dosad nije bilo ) malo će se odužiti [yawn].

Za nekih deset do petnajst godina prvi Čiro će protutnjati novom prugom za Budapest [thumbsup].Ako ovo nije prilika onda neznam što je??
I ja ću kupovati….na 110kn [wink]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close