LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 10:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
786
104
7,55
7,70
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

I Kinezi traže Svoje mjesto pod suncem na Krku!

Žele imati svoju robu pod kontrolom od tvornice do kupca i to se pokazalo odlično rješenje u Grčkoj.
S kinezima kao operatorom na Krku preusmjerava se tijek roba i usluga a glede pruge – dugoročno da iako i sadašnja može zadovoljiti jer putničkog prometa u HR na željeznicama i nema i neisplativ je.

do koliko sati se mogu postavljati nalozi?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[proud]

Uf ludnica…i kaj sad napraviti…skupio sam poprilično toga ovih tjedana….aj bar 100 kom ću prodat na otvaranju…mislim da je ova euforija malo ipak pretjerana…mada moglo bi ovo dobro potegnuti…u ovih par dana dok se vijest ne stiša [thumbsup]

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

I ja kažem…..htio sam po 141, al mi ne dozvole…morat ću po 161…dovraga i bestraga [angry] [angry]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

sad će ostale dijone opet duboko u minjak zbog novog balona…ali koga je to još briga…kruha i igara….ma dobro može samo igara [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

pozdrav kolegi upitniku… [bye]

čestitke svima!!!

Ajde, ajde možete vi to puno bolje !!!
Povukao sam nalog sa 141 jer sam vjerovao u vas….pa hej…kinezi dolaze, sve kupuju, ne pitaju kolko košta, luka će rast do talijanske granice i ide 6 tračna pruga….ovo je posao stoljeća…nemojte reći poslije da niste znali…savjet ne tražim, al mi se onaj neprestano smije sa slike….i ne bi mu ga dao….

čestitke svima!!!

Da, da čestitke kupcima…cvijeće će stići kasnije [thumbsup] [thumbsup]

Čestitke svima koji će nešto malo više konačno ovdje zaraditi…prodao još 350 trejderskih kom na otvaranju…hebi ga možda zaheb al pa to je čistih 20 % u samo par dana… [thumbsup]

New Report

Close