LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 10:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
786
104
7,55
7,70
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ali avaj…bilo je i niže tek sad vidim…išlo je i po 118 [shocked] [shocked]
To mora da je tako jer i konkurencija (luka koper) je na -0.42%-

odmah se osjeti da nam je ministar bio na bolovanju mjesec dana [embarass]

Čačić je danas naveo LKRI kao štartešku kompaniju RH. Dali to znači da nema ništa od privatizacije ?

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Do-5-milijardi-eura-za-nizinsku-prugu-koncesijom-na-100-godina

što kažete, jel to možda danas na 115 = dno…?!

Optimist - loše informirani pesimist

Za danas možda…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

UF što ovaj isfolira na kupnji dok nije uvalio nedajte se ljudi da foliraju da prodaju što skuplje

Na koliko će danas biti novo dno ????

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

iz današnjeg Novog lista

iz današnjeg Novog lista

Opa….svaki tjedan JEDAN BROD !!!!! Cijena bi trebala odgovarajuće popratiti ovu vijest [thumbsup] [thumbsup]

Iz onog članka kolege igraca:
Prvi od njih u najavi je brod »Ital
Universo«, koji se u Rijeci
ocekuje 11. svibnja, dan nakon
uplovljavanja u koparsku
luku.

Prvo ide i Kopar istovariti tetret pa u Rijeku posada na lignje…

iz današnjeg Novog lista

Opa….svaki tjedan JEDAN BROD !!!!! Cijena bi trebala odgovarajuće popratiti ovu vijest [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]

Izgleda da i je , danas 6,71 % gore !
[thumbsup]

iz današnjeg Novog lista

[/quote]

Izgleda da i je , danas 6,71 % gore !
[thumbsup]
[/quote]
Pa to ti ja i pričam…promet od skoro 43 kile kuna pokazuje vrijednost mogućih poslova [thumbsup] [thumbsup]

New Report

Close