Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
Ovaj sa 6200kn je pod prismotrom
Izlaganje radi manipulacije je kažnjivo ,a ovaj nalog upravo je tu izložen u tu svrhu
HANFA je na potezu
Ovaj sa 6200kn je pod prismotrom
Izlaganje radi manipulacije je kažnjivo ,a ovaj nalog upravo je tu izložen u tu svrhu
HANFA je na potezu
Koji, ništa ne vidim ?
misliš na 120,80 od 6000 komada, skrivenih ?
09.03.2009. – dno
…
09.03.2012. – čista slučajnost ili…?!?
nije slučajnost, svake godine jedan dan bude 9.3. [thumbsup]
dva koraka naprijed, jedan nazad…baš super…onako polako i sigurno…
e sad, ako ima igdje drugdje da više vrijedi ona "Time is money"…?!?
onda zbilja…
lp
Jak je otpor na asku.A bid miruje.Vidjet ćemo pred kraj ,da li će se zavrtiti još jedan krug ili će biti zdravi rast.U svakom slučaju čekam rasplet.Jučer su bili splašeni sa onih 6000 i kusur komada ,a danas se igra nastavlja.Ali sami smo si krivi,jer takve stvari dozvoljavamo.Najgore mi je kad i ja moram s njima u kolo,jer inače spušim brdo love.U zadnjih godinu dana ove hebene krize ljudi su si našli lijepi izvor zarade na padu.Shebali su sve matematičare ovog svijeta.
Peyo, nije jak otpor na asku nego na bidu ostaju rupe. Ne popunjava se dovoljnom brzinom pa igraci koriste priliku i ruse malim nalozima ne bi li uhvatili jos nesto. Pokusaj popunjavat bid, kako se grize ask pa da vidis rakete.
Probavao sam ja frende moj sve i svašta,ali me slabo prate………a čim staviš veći nalog na bid evo ih ko muhe.
ipak, ovo je za ozbiljne igrače iliti ulagače…
a ne za tamo neke trejdere i nazovi sitne spekulante…
njima je ovo sve nekako malo presporo i lagano dosadno…
pa neka tako i ostane…zato postoji ingra i slične, pa neka ih tamo…
a da nije bilo zabe i još nekih…teško bi ovdje bilo za skupiti neku količinu…
stoga im jedno veliko HVALA…
Kud Vam se sada žuri kad se konačno odlijepila od 100 kuna. Moraju sad sitni špekulanti izaći i tek onda će uslijediti rast. Do tada uživajte i skupljajte ako još niste dovoljno skupili.
Lijepo nam napreduje Luka, baš kako želimo. Kad sljedeći tjedan vlada objavi investicijske projekte, bit će još ljepše 🙂
neznam da li se sječaš u isto vrijeme ,ali 2007 tadašnja vlada je "izbacila" vijest o gradnji nove nizinske pruge zg-ri i dionice su bile oko 1000 kn.od rekonstrukcije pruge ni "P".da neće i sada biti mačka u vreči? odakle im lova? možda će milanović,čačić i linić sami nešto financirati?
neznam da li se sječaš u isto vrijeme ,ali 2007 tadašnja vlada je "izbacila" vijest o gradnji nove nizinske pruge zg-ri i dionice su bile oko 1000 kn.od rekonstrukcije pruge ni "P".da neće i sada biti mačka u vreči? odakle im lova? možda će milanović,čačić i linić sami nešto financirati?
[/quote]
Kinezi su već najavili zainteresiranost za nizinsku prugu…to je strateški projekt za državu, važniji nego autoceste. Obzirom da je ovo forum o LKRI nema potrebe obrazlagat što Luka Rijeka može značiti za razvoj RH….pa pogledajmo samo baltičke luke i njihov utjecaj na gospodarstvo njihovih zemalja. Ova vlada je najavila da je razvoj Luke Rijeka i gradnja nizinske pruge RI-ZG od nacionalnog interesa. To što je cijena dionce danas 114kn za prave investitore je odlično…kupite za 50tkn i za 5 godina vam vrijedi 500tkn
Kinezi su već najavili zainteresiranost za nizinsku prugu…to je strateški projekt za državu, važniji nego autoceste. Obzirom da je ovo forum o LKRI nema potrebe obrazlagat što Luka Rijeka može značiti za razvoj RH….pa pogledajmo samo baltičke luke i njihov utjecaj na gospodarstvo njihovih zemalja. Ova vlada je najavila da je razvoj Luke Rijeka i gradnja nizinske pruge RI-ZG od nacionalnog interesa. To što je cijena dionce danas 114kn za prave investitore je odlično…kupite za 50tkn i za 5 godina vam vrijedi 500tkn
koliko bi mogla vrijediti za 5 godina…??!
OK, evo i 100-tka za post…ali…
možda bolje za početak razmišljajmo koliko bi mogla vrijediti do kraja tjedna, mjeseca, godine…?!?