LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 15:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Postoji par cinjenica za ovu dionicu.

Audio istovaruje.
Pretovaruju trejderi koji su kupovali oko 100.
Cijena ce ici dole (kratkorocno), oscilacije po par posto
Akumulacija dok se ne dosegne kriticna masa ali to ce trajati dok audio ne prestane iskrcavati
Ceka se neka informacija koja ce potaknuti kriticnu masu na eksploziju cijene
Cijena ce ici gore (dugorocno), skok ce biti drastican.

Optimist - loše informirani pesimist

Postoji par cinjenica za ovu dionicu.

Audio istovaruje.
Pretovaruju trejderi koji su kupovali oko 100.
Cijena ce ici dole (kratkorocno), oscilacije po par posto
Akumulacija dok se ne dosegne kriticna masa ali to ce trajati dok audio ne prestane iskrcavati
Ceka se neka informacija koja ce potaknuti kriticnu masu na eksploziju cijene
Cijena ce ici gore (dugorocno), skok ce biti drastican.

[/quote]

Prilično mi blijedo izgleda tvoj komentar.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Komentar na post kolege boba-čista stotka.Dovoljno je pogledati stavku jedan i dva uz forum.Dobit od121 milju kuna i dobit skočila 57,6 %.Ljudi su zaradili,poneki su se splašili,ali razumijem ih sa obzirom na to da smo na ZSE.A sad lagano gore.Danas možda još i ne ,jer svijet crveni,ali čim se i tamo korekcija odradi, nema toga šta će ovu dionicu zadržati na ovim cijenama.To je moje mišljenje,bez nagovora ikoga na kupnju ni na prodaju.Šta vele bosanci-"pun sam ko brod"

peyo

@skovacin
a tvoj komentar…?!?

no dobro, ukratko…tu se i nema baš nešto puno za reći…osim…kinezi dolaze…
zadovoljan ???

bob1931

preko 7000 dionica s prosječnom cijenom 110 Kuna.
Sada dok oni to prodaju na 112-113 ima da se načekamo opet .

Osim ako Čačić ili Linić nešto extra jave [smiley]

Ocjene govore sve,ali većina će ponovo k nama.

peyo

@Mida

A koliko ih je kupljeno oko 100. to je 10% zarade za neke.

Bitna je kriticna masa. Ima trejdera koji zaradjuju za burek i onih koji zaradjuju malo vise. Trenutno dok audio iskrcava nema potrebe ni smisla dizat cijenu. Kad to presahne onda ce cijena gore i necete bit dovoljno brzi u zadavanju naloga za kupnju po asku. To se vec dogadjalo i opet ce se dogadjati.

Ovi trejderi koji zaradjuju malo vise, ce potaknuti rast (maknuti svoje naloge s aska i dati pocetni momentum rastu) i natjerati ove od 10% da lupaju po asku za njih. Tako to funkcionira. Okidac za rast moze biti neka vijest ali vijesti ni ne mora biti. Kad se psihoza moze napipati u zraku tad je vrijeme za neobjasnjive rastove.

Nije bolest sve što boli

Sve je ok bobe,ali na audio se ne treba previše obazirati,jer i njima se isplati uzeti više.Bio je problem prije mjesec i pol kad su i audio i trejderi nastupali zajedno i uspjeli srušiti dionicu 60 posto.Pazi 60 posto makar se pretpostavljalo da će izviješće biti pozitivno,i bez obzira šta su filipinci nastavili ulaganja.Idući tjedan ide crno na bijelo ulaganja nove vlade koja su toliko razvikana,da sad i da hoće ne mogu natrag.A to će donesti rast svih dionica na ZSE ,a po meni najveći rast bi po svem najavljenom trebala biti baš LKRI.Zato ovaj tjedan čoknut šta se jeftinije može,a idući tjedan ko koga opravi.

peyo

Ne obazirem se ni na Audio kao ni na ovo izvjesce jer i ti i ja znamo zasto je izvjesce takvo kakvo je.

Fundamenti za luke i nisu toliko bitna stvar koliko je bitna mogucnost operativne izvedbe i geo polozaja same luke. Ako bude pameti u ovoj drzavi onda ce se ulagati u luku i infrastrukturu koja stoji iza te luke jer ako ce luka raditi maksimalnim kapacitetom tad ce i neke druge tvrtke raditi punim kapacitetom sto za sobom povlaci rast dobiti kod vise drzavnih faktora.

Sada treba zaposliti kapacitete drzave na izgradnji infrastrukture da bi luka dobila smisao.

Nije bolest sve što boli

promjena u top 10, u odnosu na jučer, nema (izvor SKDD)…

ali ima jedna zanimljivost…
Luka Koper narasla 5,26% a index SBI -0,95% …?!?…
http://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?SecurityID=LKPG&doc=818
a k tome još index-i EU danas zaronili debelo u crveno…

e sad, kakve to ima veze s LKRI…?!?…lp

Molim poštovane forumaše da me ne zatrpavaju na PP sa porukama tipa "IDE TO NA 50"
Kolege NE IDE TO NA 50…više sam puta to navodio…max se može spustiti na 70-75 i to će biti dobra razina za ulaz…sljedeće kvartalno izvješče će pokazati pravo stanje jer neće biti frizirano jednokratnim prodajama…tada će "frizirana dobit" postati "realni gubitak" i to će osvijestiti neke…AUDIO to jako dobro zna i zato sada istrpava dok još ima kome..
Ali naravno to je samo moje viđenje…gledano mojim okom..nečije drugo oko možda vidi drugačije [thumbsup] [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Zanimljivo kako se postavljaju vidljivi veliki nalozi na ask LKRI i DLKV prije objave investicija ……. [shocked] [shocked]

New Report

Close