LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 20:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,65
161
21
7,65
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.2shared.com/photo/hDmrhlRX/LKRI2.html

na slici je prikazan graf LKRI u zadnjih 7 godina

plava linija prikazuje dugoročnu podršku

tangente na krugovima prikazuju lokalne ekstreme ili točke preokreta

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

..koliko vidim u audio stalno uvaljuje svoje dionice…7000 komada zadnjih dana

..koliko vidim u audio stalno uvaljuje svoje dionice…7000 komada zadnjih dana

frende, s takvim stavom stalno očekujući niže, mnogi će opet propustiti ovaj novi vlakić…

koliko vidim, još malo i bid bi mogao prerasti ask…
a tako nešto već dugo se ovdje nije moglo vidjeti…
kako bi ono rekao poznati komentator…pa ljudi moji, jeli to moguće…

Optimist - loše informirani pesimist

Nek uvaljuje audio…on je i srusio cijenu ali ispod 100kn ovo tesko ide…pogledajte ovu masu dionica na kupnji iznad 100kn,tu imamo naravno jos i perspektivu te strateski polozaj firme,a i kada ministri Linic i Cacic spominju investicije svaki put spomenu energetiku te prugu i luke…pametnome dosta

Ulažem u ovu dionicu zbog ovoga, onu zbog onoga i sve mi nekako bi-nebi, ali ako u nešto vjerujem da mi donosi sigurnu zaradu u vrlo bliskoj budućnosti (pri tome mislim na troznamenkasti rast) onda je to LKRI…
Ovo nisam napisao da bi drukao na gore, već zbog neopisive uvjerenosti u zicer nad zicerima, uostalom, pa jedini je argument onima koji bi jeftinije AUDIO, što apsolutno ništa ne znači…
Ovo može samo prema 200 kn… [cool]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

http://www.2shared.com/photo/3BEXdoJG/LKRI3.html

kratkoročna

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

kad će ovo na 70-80kn kako veliki znalci ovdje pričaju?

Pitanje dana…
[/quote]
kad će ovo na 70-80kn kako veliki znalci ovdje pričaju?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Poslovni dnevnik od prije par dana:

"Osim u financijskom sektoru, ulagače iz Velike Britanije zanimaju i projekti u energetici, te prometu i infrastrukturi. Konkretno, zanimanja ima za projekte HŽ-a, posebno za nizinsku prugu Rijeka-Zagreb, te Luku Rijeka i to u svim opcijama, od financiranja, upravljanja do koncesije."

Je li ovo najava privatizacije LKRI?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

tilt, tilt…

+ blokada [thumbsup]
Idemo preko 120 kn nakon deblokade? [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Da, baš zadivljujuće. [lol] Baš me zanima hoce li i ove godine imati sto prodati pa da prikazu "pozitivno poslovanje.

1. lipnja 2012 AGCT preuzima inland depot Škrljevo
[/quote]

Zanimljivo je da nitko nije komentirao…

Ulažem u ovu dionicu zbog ovoga, onu zbog onoga i sve mi nekako bi-nebi, ali ako u nešto vjerujem da mi donosi sigurnu zaradu u vrlo bliskoj budućnosti (pri tome mislim na troznamenkasti rast) onda je to LKRI…
Ovo nisam napisao da bi drukao na gore, već zbog neopisive uvjerenosti u zicer nad zicerima, uostalom, pa jedini je argument onima koji bi jeftinije AUDIO, što apsolutno ništa ne znači…
Ovo može samo prema 200 kn… [cool]

Slažem se s Vama samo neznam gdje su oni što čekaju na 70kn poz.

New Report

Close