Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,65 | 161 | 21 | 7,65 | 7,70 | 0,00% |
http://www.2shared.com/photo/hDmrhlRX/LKRI2.html
na slici je prikazan graf LKRI u zadnjih 7 godina
plava linija prikazuje dugoročnu podršku
tangente na krugovima prikazuju lokalne ekstreme ili točke preokreta
..koliko vidim u audio stalno uvaljuje svoje dionice…7000 komada zadnjih dana
frende, s takvim stavom stalno očekujući niže, mnogi će opet propustiti ovaj novi vlakić…
koliko vidim, još malo i bid bi mogao prerasti ask…
a tako nešto već dugo se ovdje nije moglo vidjeti…
kako bi ono rekao poznati komentator…pa ljudi moji, jeli to moguće…
Nek uvaljuje audio…on je i srusio cijenu ali ispod 100kn ovo tesko ide…pogledajte ovu masu dionica na kupnji iznad 100kn,tu imamo naravno jos i perspektivu te strateski polozaj firme,a i kada ministri Linic i Cacic spominju investicije svaki put spomenu energetiku te prugu i luke…pametnome dosta
Ulažem u ovu dionicu zbog ovoga, onu zbog onoga i sve mi nekako bi-nebi, ali ako u nešto vjerujem da mi donosi sigurnu zaradu u vrlo bliskoj budućnosti (pri tome mislim na troznamenkasti rast) onda je to LKRI…
Ovo nisam napisao da bi drukao na gore, već zbog neopisive uvjerenosti u zicer nad zicerima, uostalom, pa jedini je argument onima koji bi jeftinije AUDIO, što apsolutno ništa ne znači…
Ovo može samo prema 200 kn… [cool]
Poslovni dnevnik od prije par dana:
"Osim u financijskom sektoru, ulagače iz Velike Britanije zanimaju i projekti u energetici, te prometu i infrastrukturi. Konkretno, zanimanja ima za projekte HŽ-a, posebno za nizinsku prugu Rijeka-Zagreb, te Luku Rijeka i to u svim opcijama, od financiranja, upravljanja do koncesije."
Je li ovo najava privatizacije LKRI?
+ blokada [thumbsup]
Idemo preko 120 kn nakon deblokade? [cool]
Ulažem u ovu dionicu zbog ovoga, onu zbog onoga i sve mi nekako bi-nebi, ali ako u nešto vjerujem da mi donosi sigurnu zaradu u vrlo bliskoj budućnosti (pri tome mislim na troznamenkasti rast) onda je to LKRI…
Ovo nisam napisao da bi drukao na gore, već zbog neopisive uvjerenosti u zicer nad zicerima, uostalom, pa jedini je argument onima koji bi jeftinije AUDIO, što apsolutno ništa ne znači…
Ovo može samo prema 200 kn… [cool]
Slažem se s Vama samo neznam gdje su oni što čekaju na 70kn poz.