LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnji put sam na ovoj temi pisao kad je cijena bila 180-200kn.Tada sam kupovao na toj razini i prodavao na 250-255,sve vam je dokumentirano.Kasnije nisam trgovao ovom dionicom pa nisam ni pisao na toj temi,sad sam ponovno dosao i opet cu uzeti dobar profit,ali ovaj puta malo vise….

Pa zar sam ja negdje rekao da ste vi izgubili ili nešto slično ja se ne sjećam samo kažem da me ova dionica ne zanima ni fundametalno ni špekulativno niti bilo kako drugačije………….

@himalaja

Prati pa ćeš znati koja četvorica još bi da ti ja serviram podatke…………

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Dapace kolega ,mislim da vas itekako interesira samo niste sigurni sta napraviti,nebite vi bili na ovoj temi da svaki dan ne razmisljate o kupnji iste…

mislio sam da ste malo ozbiljniji,pa cemu stavljati podatke stare 15 dana??????Koliko ja vidim nitko ne prodaje…..

@bodul11

Trenutno me ne zanima na ovoj cijeni iz gore nabrojanih razloga, ako se trend promjeni pa četvorica budu dokupljivala a nitko ne bude prodavao vjerovatno se tada i ja uključujem……..

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Evo ovdje i to traje već mjesecima osim ako ovaj prvi račun nije vlasništvo Trinidada i Tobaga…

Vaš link

Mislio sam da si malo ozbiljniji i upućeniji (čak bi rekao da i jesi upućeniji samo drukaš sa ovakvim jeftinim lažima). Prodaju ZABIni fondovi, to je činjenica, AUDIO NE PRODAJE, nego po dobrom starom običaju OTPUŠTA DIONICE BRANITELJIMA

AUDIO NE PRODAJE, nego po dobrom starom običaju OTPUŠTA DIONICE BRANITELJIMA

…a branitelji (valjda) – prodaju!
Ako je tako, onda ti dođe na isto.

Evo ovdje i to traje već mjesecima osim ako ovaj prvi račun nije vlasništvo Trinidada i Tobaga…

Vaš link

Mislio sam da si malo ozbiljniji i upućeniji (čak bi rekao da i jesi upućeniji samo drukaš sa ovakvim jeftinim lažima). Prodaju ZABIni fondovi, to je činjenica, AUDIO NE PRODAJE, nego po dobrom starom običaju OTPUŠTA DIONICE BRANITELJIMA
[/quote]
Strašna je to razlika, ja se stvarno pitam jesi ti ozbiljan ili ze zekiš, jel imaš ti dokaz za te tvrdnje…….

Kako bi rekao moj prijatelj Smart stvarno nema smisla trošiti vrijeme po forumima. [sad]

Kako bi rekao moj prijatelj Smart stvarno nema smisla trošiti vrijeme po forumima. [sad]

Kada nema argumenat tada je dobra i ova floskula [bye]

http://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?SecurityID=LKPG&doc=818

indikativna linija trenda Luke Kopar, u recentnom razdoblju analogna sa linijom trenda Luke Rijeka.
Perspektiva je da se tako nastavi…

http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=LKRI-R-A

uvid u zadivljujuće pokazatelje poslovanja…

http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=LKRI-R-A

uvid u zadivljujuće pokazatelje poslovanja…

Šta ti je tu zadivljujuće što su prodali dio pa uzeli neke novce pogledaj dobit iz poslovanja, pogledaj fundamente katastrofa zašto ovo pada dok sve drugo raste pa čak i LKPC….

New Report

Close