LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gospon Peyo, osobno mislim da će LKRI imati kulminaciju 2016-2017g. po prometu, prihodima i dobiti.
Al trenutno ipak imamo situaciju da država rasprodaje!
Njih očito ova cijena ne smeta, dapače pristali bi i na niže!
80kn vidim kao potencijalno dno na ovoj dionici u ovom valu,jer mislim da može i niže!

Uz dužno poštovanje, potencijalno dno će odrediti radnici kada u nekoj bližoj budućnosti rasprodaju svoje dionice (koje će, ako je suditi po njihovim zahtjevima, kupiti po cijeni oko 100 kuna, ali uz 50% popusta ukoliko ih plate kešom).

What does my smile look like now?

Gospon Driver,kad ta kulminacija bude za tih 5-6 godina burza će na to reći samo jedno-stara vijest,jer burza odreagira puno prije nego šta realizacija dođe.Zato investitori kupuju danas da bi za tih 5-6 godina oplodili uloženo nekoliko desetaka puta.To se zove investicija.A ovo kupi prodaj se zove uništavanje i preživljavanje.A razlog sveg sranja je strah.Strah malih i brza zarada od par kuna,koja pogoduje nama koji kupujemo na više.Primjer.Da stavim na ask 5000 komada krene lupanje po bidu.Da stavim 5000 na bid svi me pretiču bez žmigavca,ali niko ne tuče po asku nego čeka bilo koga i onda tarapana,pa izvlačenje sa minusum,pa ponovna kupnja i razlika u džep.
Ja više ne kupujem,i čekam neka bolja vremena .Možda to bude sutra ,a možda za 5 godina.SRETNO.

peyo

Kutor frende, aj molim te promijeni avatar,pa čovjek te se splaši, pa te neće ni pročitati,a pišeš ok.

peyo

Koliko vidim započelo je klizanje cijene dolje!
Ja čekam na zadanog targetu od 77-80kn.

Bull is coming home

kolega Driver , rječi ti se pozlatile. [thumbsup]

"kolega Driver , rječi ti se pozlatile".??????????????????????????????????????????????

I šta reći na ovakve riječi iskusnih trejdera???????????
Ništa samo ?????????????????????????????????????????????????

peyo

Nijemci i Kinezi žele uložiti 4,6 milijardi eura u hrvatske pruge

"…interes je iskazala i Kina, kojoj bi Luka Rijeka i nizinska pruga bile ulaz u EU za njene proizvode…"

http://www.vecernji.hr/biznis/nijemci-kinezi-zele-uloziti-4-6-milijardi-eura-hrvatske-pruge-clanak-363932

Koliko vidim MCAP je preko 600milja, po meni ne vrijedi tih novaca jer bi se isplatili tek za 20-25.g.
Nadalje prodavači su aktivni,a bome imaju podosta za iskrcavanje!
Samo je pitanje vremena kad će branitelji cijene na 100kn odustati, mislim da će biti jako brzo.

Bull is coming home

Neki su 4 godine poslali čovjeka na mjesecs prije 50 godina, mi u 4 godine kompletiramo dokumentaciju za prugu. [bye]

Čovjek bi pomislio da su plaćeni po satu…

Neki su 4 godine poslali čovjeka na mjesecs prije 50 godina, mi u 4 godine kompletiramo dokumentaciju za prugu. [bye]

Treba rijesit dokumentaciju i projekte a onda kinezima dat otvorene ruke da to izgrade i eto pruge za 2-3 godine.

Nije bolest sve što boli

A sa prugom,LKRI neće biti LKRI,nego lu-ka-ri-je-ka,a cijena dionice auuuuuuuuuuuuuuu?????
Da li ste pomislili gdje su nestale te sve dionice prodane po bagateli,ili po vama preskupo,a nema ih u top 10.Nisu valjda duhovi.

peyo

New Report

Close